HTC Evo 3D

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Имам можност да го земам овој телефон (на ОНЕ претплата 1200 каде тел. е без пари).

Овде на форумов не видов никаде нешто повеке за телефонт, не видов ниту рецензија на Кајгана порталот.

Ако сакате да напишете нешто повеке за телефонов, вашите видувања од перформанси до изглед..... доколку го имате дали сте задоволни со истиот и итн итн.

Секоја пофалба/критика за телефонов е добродојдена со што знаел дали вреди да се земе овој телефон.

Благодарам однапред!!!

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Со еден коментар, телефонот е фантазија. А кога можеш да го земеш за безпари, уште поубаво. :D

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
земи ја без око да ти трепне;) инаку класа телефонче:)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Им дојдоа на Оне телефониве и одма почнаа со промоции :D Дизајр С 3 недели чекав да им дојде :oops:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ако треба да бирам помеѓу Sensation XE & Evo 3D ич не се мислам и го зимам Sensation XE.
И јас исто ... затоа му реков да ги разгледа, језда XL ми е поубав на лик со поголем екран, сепак XE има појака машинерија

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Рецензија ќе има?
мора да има. :sneaky:
Ќе има, ќе им го отстапам на еден ден на дечките од Гик рубриката на Кајгана да го прочепкаат, па они ќе пишат обемна рецензија на порталот :)

Генерално, како iPhone корисник (читај - корисник со големи очекувања) јас сум задоволен од телефонов. 3D дисплејот си ја брка работата (на YouTube имаш еден куп интересни 3D видеа), 3D камерата функционира одлично, има копче за брза промена од 3D во 2D и генерално сум задоволен од квалитетот на фотките и видеата. Почнав одма со 3D-то, бидејќи тоа е главниот адут на телефонот. Дополнителната димензија :)

Станува збор за „тежок“ телефон на рака, кој оддава чувство на квалитетна изработка (за разлика од останатите „пластични плочки“ телефони од типот на Samsung Galaxy S II - кои искрено ми се премногу лесни... Иако прочитав дека доаѓа со 1GB внатрешна меморија и без microSD картичка (која треба сами да си ја купите), сепак, мојот телефон дојде со вградена картичка од 8GB :)

Има дуал-кор процесор од 1.2GHz и 1GB рам... Знаете и сами дека ова е повеќе од задоволително :)

За оперативниот систем не зборам, затоа што прв пат користам Android. Но, треба да напоменам дека има HTC Sense со Android 2.3.4. Вози доста глатко и за релативно брзо време мислам дека го „научив“ без проблем. Штом стигнав да си менувам home-скринови, да инсталирам апликации (па дури и тие од „црниот“ пазар), и горе-долу успеав да си го направам по терк на стариот добар iPhone 3GS - мислам дека вие нема да имате никаков проблем :)

Прв впечаток - ми се допаѓа. Ќе го користам додека не излезе iPhone 5.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ќе има, ќе им го отстапам на еден ден на дечките од Гик рубриката на Кајгана да го прочепкаат, па они ќе пишат обемна рецензија на порталот :)

Генерално, како iPhone корисник (читај - корисник со големи очекувања) јас сум задоволен од телефонов. 3D дисплејот си ја брка работата (на YouTube имаш еден куп интересни 3D видеа), 3D камерата функционира одлично, има копче за брза промена од 3D во 2D и генерално сум задоволен од квалитетот на фотките и видеата. Почнав одма со 3D-то, бидејќи тоа е главниот адут на телефонот. Дополнителната димензија :)

Станува збор за „тежок“ телефон на рака, кој оддава чувство на квалитетна изработка (за разлика од останатите „пластични плочки“ телефони од типот на Samsung Galaxy S II - кои искрено ми се премногу лесни... Иако прочитав дека доаѓа со 1GB внатрешна меморија и без microSD картичка (која треба сами да си ја купите), сепак, мојот телефон дојде со вградена картичка од 8GB :)

Има дуал-кор процесор од 1.2GHz и 1GB рам... Знаете и сами дека ова е повеќе од задоволително :)

За оперативниот систем не зборам, затоа што прв пат користам Android. Но, треба да напоменам дека има HTC Sense со Android 2.3.4. Вози доста глатко и за релативно брзо време мислам дека го „научив“ без проблем. Штом стигнав да си менувам home-скринови, да инсталирам апликации (па дури и тие од „црниот“ пазар), и горе-долу успеав да си го направам по терк на стариот добар iPhone 3GS - мислам дека вие нема да имате никаков проблем :)

Прв впечаток - ми се допаѓа. Ќе го користам додека не излезе iPhone 5.

А негде прочитав (мислам дека тука беше) за Андроид софтверот имало некој си 4,0,3 Сендвич (ваљда)

Знаеш нешто за тоа.... или добро тера на постоечкиот!

Kajgana Shop

На врв Bottom