Пост на кој сте се изнасмеале

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Од кога мачката ја нема глувците оро играат :)Смешки.
Телма се супер, само сликата им е крш малку и вестите т.е. спикерите им се како на гробарот од лопатата да му избегале. Наша ТВ гледам даваат чат пат некои интересни документарци и 24 вести како што веќе поназад се произнесов.
Ми се продолжи животот за некој ден после постов:cuc:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
="God only knows, post: 4715752, member: 41913"]Филмот не е излезен, не знам за што се зборува, но искрено преку стапов ми е веќе да гледам филмови со некакви “забранети љубовни приказни“.Уште и самиот збор “забранет“ кога ќе го чујам ми се спушта директ.Преку стапов ми е да гледам шпански приказни во кој богата милионерка се заљубува во клошар и бега од дома заради него.Приказни за мали девојчиња коишто во реален живот скоро и не постојат.Знаеме каква е реалноста и дека ќерки на милионери се мажат за мулти милијардери, а не за син на стечаец.Да не си го ладиме куров со приказни.Уште од старт филмот ми е fail.

Уште од сам старт знам што ме чека и какво ќе е дејствието во филмот.Бледа копија на Монтевидео, Бог те видео(y)

Само незнам кај го најдоа Сашко Коцев за главен глумец.Во реален живот Катарина ни орев не би земала од негова рака, а камоли да се заљуби.Очекувам и една еротска сцена во којашто 4 и пол минути Сашко Коцев ќе и ја соблака маицата и додека сите ужарени од мастурбирање дека ќе и ја видат цицката на Катерина од следен момент кадарот е како тие лежат двајца после сексуален чин во кревет покриени со чаршаф и прават бош муабети како ништо не може да ги раздели на овој свет.

Во тоа време ако ги погледнеме сликите на нашите баби, дедовци, градски луѓе такви убави девојки немало.Биле небањати, недепилирани, прости, необразовани.Така да Катарина ми е уште еден fail за таков период.
Сакам Тетовирање и сурова реалност , а не турски и индиски серии продуцирани во долго метражен филм.

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
4D кино го викаат она кое покрај тоа што гледаш во 3D, овде осеќаш и мириси, и разни други ефекти, столчињата се клатат и сл. зависно од дешавките во филмот. Е сега дали имало смисла или не незнам баш.

А покрај радостите за 3D, во најава е 4D во Скопје во новиот трговски комплекс „Александрија“ кој се гради во Карпош 3. Подолу е пост од човек што работи на проектот.

Извадок од build.mk
Дали тоа значи дека ако некој кака во WC, you know... :)

Рудници и

Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Io Sono Interista again, на темата за Елвис Бајрам - градоначалник на Шутка
Неофицијално, курсот кој го посетува тој е стручно образование за машино - бравар.
И по Тито - Тито!
или сликовито

НЕКОГАШ

СЕГА

:love:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
На темата за собиранката во Мистик

Dreamer
Идеме и јас и мојата попаметна половина :pipi:
Гучи
Лаптоп-от ке го носиш? :confused:
Dreamer
Фала сонце :)) Не, не е лап-топот. :)
Гучи
Тогаш некој смартфон :D не се вика за џабе така :cool:

:pos::pos::pos: Типов не е нормален :ROFLMAO:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
^ Ставена е цела тема погоре :cautious: Со вадењето делчиња ми крадиш потенцијални лајкови

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
^ Ставена е цела тема погоре :cautious: Со вадењето делчиња ми крадиш потенцијални лајкови
Мене темата не ми е смешна. Само тој пост ми е смешен. Не гледам ништо смешно во тоа што еден младич ја запросил својата девојка, ниту постовите во него ми беа смешни.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Мене темата не ми е смешна. Само тој пост ми е смешен. Не гледам ништо смешно во тоа што еден младич ја запросил својата девојка, ниту постовите во него ми беа смешни.
А да.....заборавив. Љубов,среќа,братство.........:coffee:

Kajgana Shop

На врв Bottom