Сител телевизија

Член од
24 октомври 2011
Мислења
50
Поени од реакции
75
Vakva, takva - NAJGLEDANA E! Znaete kako vikaat... pred faktite i bogovite molcat!

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.760
Поени од реакции
8.016
Vakva, takva - NAJGLEDANA E! Znaete kako vikaat... pred faktite i bogovite molcat!
Па искрено да ти кажам јас повеќе Телма ја гледам (поради Серија А) отколку Сител.

А Сител знаеш кој ја гледа? Тие шо гледаат турски серии т.е. старите. Еве ти шо даваат на Сител (денеска) т.е. не дават ништо според мене.

Една МТВ кои и ударате милион критики нуди 100 пати подобра програма за разлика од Сител.

PS, може не е за тука... ама еве, поврзана вест со Сител: Канал 5 и Сител се повлекоа од Time.mk поради комерцијални причини

M

Moon Child

Гостин
Од кога мачката ја нема глувците оро играат :) Смешки.
Телма се супер, само сликата им е крш малку и вестите т.е. спикерите им се како на гробарот од лопатата да му избегале. Наша ТВ гледам даваат чат пат некои интересни документарци и 24 вести како што веќе поназад се произнесов.

• Ми се допаѓа
Reactions: `V`
Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
Сител станала најгледана:pos:Уф ако е стварно ова навистина е страшно.Абе МТВ 2 ми е поубава

Според мене телма дефинитивно.Како што рече членот погоре може и наша тв поради документарните(мада кога ќе го видам јанко малку ми го пореметува мислењето)

?

..........

Гостин
Сител телевизија е најбедната Тв EVER!!! најголемите сељаци и хохштаплери се водители, а уредникот....самоубиство...
Гледа рајата турски серии, а дневникот им го гледа баграта патриоческа и некој што сака сеир да фаќа...

S

Sheldon Cooper

Гостин
Некад кога сум депресивен поради фактот што државата ме онади секој ден, си пуштам Шител и си одмарам мозок:
„добра вест, во Македонија невработеноста ќе биде помала и од онаа во Словенија!!!“
„Хунзите се наследници на Александар Велики!! (при што Ивончето возбудено им целува рака на просто зашокираните поглавици од племето)“
„неверојатна вест, Латас купи ајфон“..

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Алфа и Телма имаат сто пати подобри емисии и серии и филмови. Сител единствено ја гледав кога немав пинк плус за велики брат, и прва за сурвајвор. Сега ги имам, па здравје немам потреба од сител воопшто ионака бидна турска телевизија:pos: Последниве години сител бидна за мене најгнасна телевизија со претерано фалење на власта...

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
otiiii se najdobri, kriVo tie ???? ?
Немој да грешиш душа најдобри се оти се само они во етер, да беа Нова ТВ, HRT2 да видиш кои ќе беа најгледани и види ја програмската шема каква им чат-пат некој топ-шоп, неколку вести и измеѓу само серии, демек тоа народот сакал да го гледа, а филмови само за нова година. Кога ќе споредам каква програма имавме во 90-тите и тоа без кабловска ми се плаче.

Kajgana Shop

На врв Bottom