- Член од
- 14 ноември 2011
- Мислења
- 2.277
- Поени од реакции
- 4.314
Ако веќе планираш да купуваш само карта, поефтино ти се фаќа да си купиш од нет.а дали има некој информации за да се купи само карта од Папилон, без превоз ??
Ако веќе планираш да купуваш само карта, поефтино ти се фаќа да си купиш од нет.а дали има некој информации за да се купи само карта од Папилон, без превоз ??
Исто имаше за White sensation јас го снимив тогаш Али подруго е да си там и дома на радио
Да имав прилика секако дека ќе одев ама кога немам вака од дома ќе си го слушамИсто имаше за White sensation јас го снимив тогаш Али подруго е да си там и дома на радио
Се чека негов потег, јас имам шахДа имав прилика секако дека ќе одев ама кога немам вака од дома ќе си го слушам
ете со братучедот Alexander_Dgrejt терајте вие ..
да им се мочам и у пари и у се, шо ке ми се 30 евра, ако ми ги даат арно, ако не здравје, тука за к*р*в ми се 30 евра...Хахахха, и сеа ние што купивме на нет парите ташачиња
И ова е добро, ама не е тоа тоа. Не ми е ни за 30те евра. Ниту пак за депресијата во која западнав вчера вечер. ASOT бе за првпат во регионот, и тоа пропадна. За првпат ASOT е откажан, и тоа каде ако не на Балканот. А Армин во Албанија САМ собрал 15 000 луѓе. И нека не се правдаат дека демек ради времето не можеле да продадат билети. Жално.не вреди да се кука и да се повторуваат истите муабети по 100 пати за музичката култура на овој народ балкански, што ни преостанува, а најдеме наоколу некој добар евент и да се организираме заеднички, ако не ке пресушам.
еве како предлог од мене:
сабота 14локација: Прага
цена на тикети: 45 е
артисти:
Dash Berlin (NL), Aly & Fila (EG), Andy Moor (UK), Simon Patterson (UK), Sean Tyas (USA), Richard Durand (NL), Arty (RUS), Super8 & Tab (FIN), Leon Bolier (NL), Blank&Jones (D), Orjan Nilsen (NOR), Alex O’Rion (NL), Arctic Moon (PL), Ben Gold (UK), Mark Eteson (UK), Ruben de Ronde (NL), Wezz Devall (NL), Alexander Popov (RUS)Guests: Audrey Callagher (UK) – LIVE and many more other performers
http://www.facebook.com/events/133458563416256/