Фан Клуб: Реал Мадрид

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Видео кое објаснува зошто Карим е можеби и пред Руни и ВНП моментално,кога станува збор за анархиската поставеност кај напаѓачиве :) .... Одличен финиш,чуство за поставеност,преглед.......пас игра.Знајт да играт пред свој шеснесетник,да повлечит контра.Не е паничар,со страшна фудбалска интуиција,чувство однапред предвидвење на движења и потези (нешто шо е стварно реткост кај шпиц играч)...И конечно то шо се чекаше од негова страна,голој.На хајлајтсот имат некоку исечоци од утакмиците со Барса,и со чисто срце можам да кажам дека на последниве 3-4 утакмици,е еден од најдобрите поединци против нив.Мн го засакаф ко играч.....премногу,али никогаш не сум бил пристрасен кон него.Го кудеф ко играше анемично година и пол,но тврдеф дека е мн,мн подобар.Ќејф мие шо тие тврдења ми испаданај вистинити,иако мн од фан клубоф не ервеа во него.35 милиони за него беа многу....али сеа,никако :) И непристрасно ќе кажам,дека Бензема стана еден зрел ,фантастичен фудбалер,и една нераскинлива алка од тимот не белите....без ралзика дали бил во први 11,или на клупа :)
Секој фан на Реал би сакал видеово што подолго да трае... секоја чест. Би сакал но неможам сеуште да го споредам... но се повеке и повеке ми наликува на еден наш напаѓач...да не го урочам, но само нека продолжи вака. Можеби со Игуаин ја чинат најсилната конкуренција во нападот, ниту еден друг тим мислам нема двајца толку квалитетни шпицови. Го симпатизирам Игуаин повеке, но му посакувам се најдобро на Реал и максимумот нека го даде, оној кој тоа ке го заслужи макар бил едниот или другиот. Без разлика кој е на теренот, а кој на клупата, многу ми е мило за нив двајца. Можат еден од друг да учат и самите си ствараат конкуренција со која од сезона во сезона се се' подобри и подобри.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Пеп - Реал не заслужува да води со 10 бода. o_O И овај замина...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Не да замина, ептен е отиден, полека со овие децава на Венгер се повеќе личи, кај и да е го чека иста судбина.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Стадионот на ЦСКА денеска.

За многу глупости во последно се замараат, на стадионот имало вештачка трева која ќе ја успорува топката, али тоа нема голема разлика меѓу обичната и вештачката трева. Да е голема разликата УЕФА не би ни дозволила да се игра на таков терен.

-6,7 степени е најниската температура која се прогнозира за утре, и тоа не би требало да претставува никаков проблем. Температурата е ниска, али сите се тие големи професионалци и со одредени психо-физички припреми тоа не би требало да биде проблем. Башка и тимот уште од вчера е таму, сигурно се повеќе и повеќе ќе се навикне на таа температура. Сигурно дека тоа многу повеќе ќе им одговара на ЦСКА, али не до толку да ние нема да можеме да се снајдеме.

ЦСКА е во никаква форма, сезоната одамна им е завршена, 3 месеци беа надвор од Русија, во Турција беа на припреми, подоцна и во Шпанија, кога Мурињо следеше нивен натпревар.

Мое мислење е дека уште утре ќе си обезбедиме четвртфинале.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Стадионот на ЦСКА денеска.

За многу глупости во последно се замараат, на стадионот имало вештачка трева која ќе ја успорува топката, али тоа нема голема разлика меѓу обичната и вештачката трева. Да е голема разликата УЕФА не би ни дозволила да се игра на таков терен.

-6,7 степени е најниската температура која се прогнозира за утре, и тоа не би требало да претставува никаков проблем. Температурата е ниска, али сите се тие големи професионалци и со одредени психо-физички припреми тоа не би требало да биде проблем. Башка и тимот уште од вчера е таму, сигурно се повеќе и повеќе ќе се навикне на таа температура. Сигурно дека тоа многу повеќе ќе им одговара на ЦСКА, али не до толку да ние нема да можеме да се снајдеме.

ЦСКА е во никаква форма, сезоната одамна им е завршена, 3 месеци беа надвор од Русија, во Турција беа на припреми, подоцна и во Шпанија, кога Мурињо следеше нивен натпревар.

Мое мислење е дека уште утре ќе си обезбедиме четвртфинале.
Теренот нема да биде никаков проблем, затоа и имаат вештачка трева која што како што кажа ти, нема некоја голема разлика од природната.
Единствен проблем може да биде температурата, ама затоа уште вчера заминаа во Москва, да се навикнат на температурата.
Реков уште пред неколку дена, кој игра спортска, нека ја изигра 0-2 гола и нека седи раат :) Според мене смо МНОГУ поквалитетен тим од ЦСКА, па ако се земе и тоа дека сезоната одамна им заврши, Реал е во голема предност. Ама со оглед на температурата, не би требало да тепаме со многу разлика. Моја прогноза 0-1/0-2 за нас, на Бернабе уште 2-3 гола и завршена работа :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.703
Ангеле ја обновил повредата :(

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.722
Глуп си или да? Си ја вртиш изјавата како што на тебе ти одговара. Пеп на пресот после натпреварот со Валенсија изјави дека според играта што ја покажува Барса, не заслужуваат да заостануваат со 10 бода. И да, тоа не е исто. ;)
Инаку Пеп уште пред некој месец изјави дека тоа што Реал е пред Барса на табелата значи дека Реал изиграле подобро во досегашниот дел на сезоната.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Глуп си или да? Си ја вртиш изјавата како што на тебе ти одговара. Пеп на пресот после натпреварот со Валенсија изјави дека според играта што ја покажува Барса, не заслужуваат да заостануваат со 10 бода. И да, тоа не е исто. ;)
Инаку Пеп уште пред некој месец изјави дека тоа што Реал е пред Барса на табелата значи дека Реал изиграле подобро во досегашниот дел на сезоната.
Aко ти ја оптегарчам една, че ја видиш мајка ти глупа. Мрш од овде.

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Уфф, жал ми е шо ти реплицирав. Ти си бил тежок случај.
Па шо бараш да ми реплицираш, кога јасно си кажав што изјави Пеп, а ти ми кажуваш ИСТОТО, со други зборови. Адвокат му си нешто, па мораш тука да му ги браниш интересите? Ајде кажи ако си паметен, во кој контекст го кажа? Реал заслужува +10, ама Барса не заслужува -10? Нормален си?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.649
Поени од реакции
22.722
Па шо бараш да ми реплицираш, кога јасно си кажав што изјави Пеп, а ти ми кажуваш ИСТОТО, со други зборови. Адвокат му си нешто, па мораш тука да му ги браниш интересите? Ајде кажи ако си паметен, во кој контекст го кажа? Реал заслужува +10, ама Барса не заслужува -10? Нормален си?
Да.

Kajgana Shop

На врв Bottom