(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Фудбалскиот сојуз на Англија денеска одлучил да не го казни менаџерот на Манчестер Јунајтед Алекс Фергусон за непристојниот гест кон навивачите на Рединг. Фергусон на натпреварот со Рединг стана од клупата и направи непристоен гест кон противничките навивачи кога Кристијано Роналдо во последните минути постигна гол и им обезбеди победа на “црвените ѓаволи” од 2-0. Навивачите на Рединиг се пожалија дека гестот на Фергусон бил злонамерен и упатен кон нив. “Се што направив беше израз на олеснување, бидејќи ова беше еден од нашите најтешки натпревари сезонава.” – изјавил менаџерот на Манчестер.
Добро е тоа не ни требаше уште една суспензија на САФ...

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Абе Тотенхем ги растураат на Арсенал 4:0, баш пред натпреварот со нас се разигруваат... Незнам дали Арсенал се слаби или Тотенхем се јаки, ама ваков резултат заслужува претпазливост за во сабота или недела (незнам кога точно играме)...

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Хихи не вреувам дека ке го кркнеме....освен ако не ни крене наназад како на момците од емирати

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
5:1 за Тотенхем, резултат кој што заслужува респект... Ќе биде интересно... Не верувам да изгубиме ама ќе биде интересно... Жал ми е за Арсенал, нема да освојат ништо оваа сезона... Им го оставивме Карлинг Купот ама испаднаа... Судбина :)

gavolce

--gavolllllll--
Член од
23 јануари 2008
Мислења
64
Поени од реакции
0
zal mi e za arsenal bea nadezni ama ke ostanat so prstot vo usta
ni karling ne go osvojuvaat
greota neli
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
MANCHESTER UNITED FOREVER

Lazarov

К.К Струмица
Член од
9 декември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
64
А со тотенхем ќе играме дома или во гости ?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Утре (среда) Ангола со Манучо игра против С.Африка, пренос на Еуроспорт .... да го видиме детето малку :) :)

А иначе, сеуште си стојам на тоа дека Керик не ми изгледа за добар играч, Харгривс е мнооогу подобар. :devil2::devil2:
Абе а саат да пишеш да знам кога играат.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Извинете што каснам ама имав технички проблеми! Вчера Тотенхем ги прегазија Арсенал и ако онака играат и против нас ќе е многу тешко! Сепак играме дома и очекувам победа!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Извинете што каснам ама имав технички проблеми! Вчера Тотенхем ги прегазија Арсенал и ако онака играат и против нас ќе е многу тешко! Сепак играме дома и очекувам победа!
Abe jas rekov vo nekoj od moite postovi pred 1 nedela deka Totenham e mnogu dobar klub...:smir:
Ne e za ovde,ama ke ve prasam dali nekoj moze da mi pomogne vecer cekam uste 2 utakmici na sporska a taa ednata ja nema nikade veruvajte
Newport-:-Cambride C. Dali nekoj moze da mi kaze nekoja web strana za da mozam da go gledam rezultato vecer.Utakmicata pocnvua vo 20:45.
Fala odnapred.:wink: :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom