(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
Рој Кин беше закон... Буквално страв и трепет не терените. Сега некои од неговите играчи во Сандерленд се жалеле на неговите методи на работа (ги мавал со столови и слично)... Вистински капитен беше, ги држеше сите под контрола, дури и противниците...
za toa si vo pravo roj kin bese i e seuste takov ednas runi izjavi deka od nikoj ne se plasile niti od fergi tuku samo od kin mislam toj bese fenomenalen igrac isto i erik kantona :salut:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не знам дали се сеќавате на сцената кога играа на Хајбери Арсенал-Манчестер јунајтед! Во соблекувалните Виеира нешто му дофрлувал на Гери Невил и кога му кажаа на Рој Кин за случката, излезе од соблекувална, и му се пушти на Виеира со зборовите "Најде Гери да го закачаш, дојди со мене да се испробаш". Овој одма избега, а Рој вика "ќе те најдам надвор". Знам на тој натпревар Рој Кин неколку пати го крена Виеира, а ние победивме 2-4!

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Не знам дали се сеќавате на сцената кога играа на Хајбери Арсенал-Манчестер јунајтед! Во соблекувалните Виеира нешто му дофрлувал на Гери Невил и кога му кажаа на Рој Кин за случката, излезе од соблекувална, и му се пушти на Виеира со зборовите "Најде Гери да го закачаш, дојди со мене да се испробаш". Овој одма избега, а Рој вика "ќе те најдам надвор". Знам на тој натпревар Рој Кин неколку пати го крена Виеира, а ние победивме 2-4!
da jas se sekavam. ama ne se stepaa:helou:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Roy Keane bese zver.steta sto zavrsi taka negovata kariera vo Man U.isklocitelno fantasticen fudbaler.Borben,so timski duh,moral,talent.pomina prekrasni sezoni vo dresot na Man U

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
da jas se sekavam. ama ne se stepaa:helou:
А бе да можеше нашиов и ќе го наплескаше ама не се деси тоа. Само еднаш за гуша се фатија. Штета судијата беше близу и одма ги оддели. :vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
:pos2::pos2::pos2:Iskreno ne znaev za toa :pos2::pos2::pos2:
Dzver si e covekot:pos2::pos2:
Ama mislam deka ne e vo red po igracite da mava so stolici :pos2::pos2::pos2::tapp::tapp:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ау, добра меч беше тоа, водеше Арсенал 1:0, па изедначивме 1:1, поведоа Арсенал 2:1, потоа Роналдо со два гола за 2:3 и О’Шеј за 2:4 во последните моменти. :)
Абе Рој Кин беше..ѕвер, едноставно кажано!

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
eeeeeeeeeej Manuho gol dade na prviot mec za angola.vo tek e 40 min.mislam ne ni treba sega drug napagac.vitalen,zilav,izdrzliv.so eden zbor fantasticen napagac.gledajte na eurosport ima prenos

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
eeeeeeeeeej Manuho gol dade na prviot mec za angola.vo tek e 40 min.mislam ne ni treba sega drug napagac.vitalen,zilav,izdrzliv.so eden zbor fantasticen napagac.gledajte na eurosport ima prenos
Pa rekov deka mozebi e dobar,a site go potcenuvaa pred vreme !!
Ej ve molam pomognete za utakmciata.Da ja najdam.Conferencija North,ili South e.takvo nesto.
Newport-:-Cambride C

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Pa rekov deka mozebi e dobar,a site go potcenuvaa pred vreme !!
Ej ve molam pomognete za utakmciata.Da ja najdam.Conferencija North,ili South e.takvo nesto.
Newport-:-Cambride C
pa ako ja nema nikade sigurno e odlozena.taka pred edna nedela isto taka eden mec bese od Wales go nemase nikade i na kraj ispadna odlozena deka e i mi isplatija bez nea.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
pa ako ja nema nikade sigurno e odlozena.taka pred edna nedela isto taka eden mec bese od Wales go nemase nikade i na kraj ispadna odlozena deka e i mi isplatija bez nea.
Abe ne,ne mozam da ja najdam i cera imav edni od tama North,South.
I ne mozev da gi najdam i sabajle otidov vo oblozuvalnicata i gi vidov rezultatite e dali ke moze nekoj da mi kaze nekoja strana za takvi poslabi ligi.:tapp: :tapp:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Abe ne,ne mozam da ja najdam i cera imav edni od tama North,South.
I ne mozev da gi najdam i sabajle otidov vo oblozuvalnicata i gi vidov rezultatite e dali ke moze nekoj da mi kaze nekoja strana za takvi poslabi ligi.:tapp: :tapp:
a be soznam brat so da ti recam.ako ne pojdi si pak utre vkladilnica i vidi.

da kazam nesto sega vo vrska so vcerasniot mec pomegu totenham-arsenal.adebayor i bentdner se sturkaa na terenot i adebayor so glava go skrsi na bentdner.a be koga ce gubat i ko ne ce mozat da dadat gol se utepuvaat megu sebe:pos2: :pos2: :pos2: ko ce dojdet na Old Trafford godinava ne znam so ce napravat.ce se isopubiet megu sebe

video od incidentot

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

da kazam nesto sega vo vrska so vcerasniot mec pomegu totenham-arsenal.adebayor i bentdner se sturkaa na terenot i adebayor so glava go skrsi na bentdner.a be koga ce gubat i ko ne ce mozat da dadat gol se utepuvaat megu sebe:pos2: :pos2: :pos2: ko ce dojdet na Old Trafford godinava ne znam so ce napravat.ce se isopubiet megu sebe

video od incidentot
Aha,nema veza Fala.
Manucho e SUPEER.:vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

video od incidentot
Sami se tepat veke:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom