Chains
империја
- Член од
- 15 август 2006
- Мислења
- 761
- Поени од реакции
- 678
Овој последниов пост на Спасо,оди во букмаркс, за future references.
Многу мачен период е ова за тимот,мора да му се замери на менаџментот за немање визија и храброст во трансфер периодот,но од друга страна кој би им замерил што гледаа оптимистички по фантастичната полусезона.
Боби,дај малку повеќе објасни ми ако сакаш другар,како гледаш на тоа да ги шитнеме Риб/Роб во пакет. Тотален ремонт,нема повеќе да базираме на крила или? Ме интересира навистина.
Многу мачен период е ова за тимот,мора да му се замери на менаџментот за немање визија и храброст во трансфер периодот,но од друга страна кој би им замерил што гледаа оптимистички по фантастичната полусезона.
Боби,дај малку повеќе објасни ми ако сакаш другар,како гледаш на тоа да ги шитнеме Риб/Роб во пакет. Тотален ремонт,нема повеќе да базираме на крила или? Ме интересира навистина.
. Се е ок со Рибс и Робс, ама ко немаат ден немаат, значи правењето вишок оди малку потешко. Во такви моменти ни треба класа играч кој што ќе пробие во средина ќе го искористи тоа што на Роббери им одат по 2,3 играчи. Крос е добар плејмејкер но не е играч што оди до крај на гол. Милер не ни е во форма, ама па можи и некогаш да искористи простор на средина ако се разбира другиве двајца шират.
. Истото важи и за Олич не само што после повредава везе нема ни топка незнае да смири спор е 33 години има али исто зашо да се зима играч коа може на Олич да му се продужи договор.