(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A бе не ни треба сега Бербатов. На лето нека дојде за да се уигра на подготовките. Сега со Манучо ќе газиме. Како што оди работава Ферги Руни и Тевез ќе ги прави играчи од средината на теренот:smir:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
A бе не ни треба сега Бербатов. На лето нека дојде за да се уигра на подготовките. Сега со Манучо ќе газиме. Како што оди работава Ферги Руни и Тевез ќе ги прави играчи од средината на теренот:smir:
Тие си имат загарантирано место во првиот тим посебно Руни.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Рековме дека имаат, тоа никој не го оспори:smir:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Ама па сеа ако дојде Бербатов шо ќе правеме со 5 напаѓачи?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сигурно Саха ќе го шитнат а Манучо ќе го позајмат некаде да се искали во премиер лигата.+ не сигурно дали Бербатов ќе дојде кај нас, тоа се само претпоставки и шпекулации. Ќе видиме.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе 5 напаѓачи добро е да имаме. Кревате паника, а знаете дека Манчестер си имаат проблеми со напаѓачите или имаме тројца премалку или ни се повредуваат така да 5 добро ќе ни дојдат. Плус Манучо тешко да го сметате како за прва постава напаѓач зошто гледајки ја историјата на САФ(Леле ников како му стои на Фергусон) не става баш млади напаѓачи. Ај Руни го стави ама тој е исклучок.

ЕДИТ + ОФ ТОПИК - Абе луѓе кај сте бе што не коментирате. Овде од кај што сум ставен нема мсн инаку ке ве најдев ај коментирајте.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
За напаѓачите... Бербатов веројатно нема да дојде овој период. Манучо ќе игра на почетокот со резервите (нешто како Донг), не верувам дека ќе добива многу шанси во првиот тим, и пак останавме на Руни, Тевез и Саха. Саха или е повреден или кога игра игра само да пополни место, дај Боже да влезе во форма редно е...

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
ajde se nadevame deka ke iznenadi SAF i ke donese nekoj, mora da se ima i zameni.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Еее па и Тевез е млад 24 години е со исклуцок на Саха имаме млади мапаѓачи.
ЕДИТ - Харгривс е спремен за натпреварот против Рединг а Сколс ќе биде подготвен за играње наредната недела.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
здраво народе ...... ова ќе биде чиста победа .... туку друг ми е зборот... Христов кај отиде ???????? го нема да напише нешто

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Леле еј има да ги згазиме Ридинг =) Бтв очекувам од Роналдо 1 или 2 голчиња а истотака и од Руни :smir:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ајде, одвај чекам да дојде мечот...плус тоа сега пак имам А1! :)
Од Руни очекувам гол, од Роналдо 2 :)
Руни+Роналдо-целата одбрана на Рединг=салата. :)
Ај со среќа утре!

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
-----------Van der Sar-----------

-Brown---Vidic---Ferdinand---Evra-

Ronaldo-Hargreaves-Anderson-Giggs