Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Срам бед брука :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Неможам да смислам овој моментален Интер веке,све на КУР да им качам од управа па све понатаму.

Форлан??????????? замена за Ето :гомце::гомце::гомце:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Гледав на Скај и коментаторот кажа дека Морати си отишол 15 мин пред да заврши утакмицата.... па напрајте рачун што ке се деси утре.

Ајде Барези редно време е и ти да станеш прв тренер.
Ја и Деко кога ќе дојдеме на ред? Скудето обеќавме кога си замина Мурињо...

Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.281
Поени од реакции
273
Гледав на Скај и коментаторот кажа дека Морати си отишол 15 мин пред да заврши утакмицата.... па напрајте рачун што ке се деси утре.

Ајде Барези редно време е и ти да станеш прв тренер.
fabio_capello_1292162c.jpg

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.756
Поени од реакции
6.506
Снајдер пак лево крило играше,каде со тој памет бе Ранко:tapp: !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Тоа ти е, коа незнаете да ги бирате другарите, моиве милина се, милина.
И овие на фејс инкогнито шо ми се стаиле ко за среќа топ се, овој Марли чат пат забушава али ок е, се трпи, Џимеј па да не зборам, и овој Фил Ајви го имам, ист е, само лајкови става и толку, статус не сум го видел да напише. :pos:
Најтрагично е што тројца најдобри другари сме за различни тимови, Јуве, Интер и Милан и можеш да замислиш што ми се дешава сезонава... Ама ако, верувам јас у Морати и знам дека ќе го врати тимот на старите патеки, може некој ќе мисли дека сум луд али тоа е, мое мислење си е тоа, ипак еден Мурињо го донесе и презема ризик со бркање на Манчини кој си освојуваше серија А ко од шала, башка и доста милиони му исплати на Мансио.

А сега, подобро е да лета Ранко, бидејќи и така не се бориме за ништо сезонава, така да може комотно да си тераме со нов тренер или со Барези, Фиго или тој Бернацини.

П.с. Фил Ајви :pos: The LIKE man. :D

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
А сега, подобро е да лета Ранко, бидејќи и така не се бориме за ништо сезонава, така да може комотно да си тераме со нов тренер или со Барези, Фиго или тој Бернацини.
Па до Мај сите тројца нека се пробаат.
Што има везе.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Па до Мај сите тројца нека се пробаат.
Што има везе.
За секој пораз по една смена, може стварно ИОсоно и Деко ќе дотуркаат до позиција тренер...
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 23:02 ---
:pos: :pos: :pos:
Знаев

Член од
14 март 2010
Мислења
16.921
Поени од реакции
16.193
За секој пораз по една смена, може стварно ИОсоно и Деко ќе дотуркаат до позиција тренер...
Па ние се заебаваме, а уствари и така дојде работата.
Три тренери во една сезона, незнам која екипа променила. Ни Ренџерс во стечај што е нема да промени.:D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Утакмицава не ја гледав, стандард на тренинг си бев али еве ко што пиша Кирца Снајдер пак лево крило играл. Ова е уште еден факт дека Раниери има амеба у мозокот, у оној дел што е за фудбал. Море уште вечерва нека лета, неможам веќе ни името да му го споменувам, се осеќам ко лузер ја лично.

Ме занима навивачите што правеа, пееја некои песни против кретенов, Морати, играчите?? Нека каже некој нешто повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom