P
PewDiePie
Гостин
Па која е целта да си фан на тим ако не мислиш дека е најдобар ?И одеднаш сите фанови на милан мислат дека Милан е најдобар, хо хо хо
Па која е целта да си фан на тим ако не мислиш дека е најдобар ?И одеднаш сите фанови на милан мислат дека Милан е најдобар, хо хо хо
Тука е целата финта,џабе тој флертува со Арсенал ако Арсенал не е нешто посебно заинтересиран за него.Нормално е дека ако Тотенхем има поголема желба да го донесе од нас ќе оди кај нив.Ги следите ли вестите за Хазард,зарем можно е во Тотенхем да отиде.Песледната негова изјава беше флерт со Арсенал,денеска гледам татко му изјавил дека Тотоенхем биле сериозно заинтересирано да го доведат кај нив.Мислам дека ние не треба да чекаме мора одма да се земе на почетокот на летото,чим самиот играч изјавува дека Арсенал му е најповолната опција.
Ја сам фан на ФК Пуковско и мислу дека су најдобри на цел свет. Ајт поздрав.Па која е целта да си фан на тим ако не мислиш дека е најдобар ?
незнаев дека само за “најдобрите“ треба да се навива. А кога “најдобрите“ нема да се најдобри ќе навиваме за другите најдобри?Па која е целта да си фан на тим ако не мислиш дека е најдобар ?
Ебати глупиот мозок штом не сфаќаш,твој вокабулар да искористам.незнаев дека само за “најдобрите“ треба да се навива. А кога “најдобрите“ нема да се најдобри ќе навиваме за другите најдобри?
Ебати глупиот моабет што го кажа
Да не заборави еден?Иако изворот е шит, го прочитав и на гуардиан на официјалната на фб, ама ете го тука преведено. Апсолутно, сум ЗА сите да си одат. http://www.taratur.com/node/30720 Окс, е дефинитино, сега подобар од Волкот, не ни помислувам кога ќе стигне колку него. Волкот е измислен за Барселона, па по Силвињо, Анри и Цеск, Волкот е следен !
Сваќам дека сакаш да кажеш дека твојот тим што навиваш мислиш дека е најдобар, ама не секогаш е најдобар така да во секој сегмент од твојот живот целта да навиваш за истиот клуб е бесцелнаЕбати глупиот мозок штом не сфаќаш,твој вокабулар да искористам.
Не ја сфаќате поентата на напишаното очигледно. Не е важно.
Хмммм, кој бе ? Не ми текнува !? :SДа не заборави еден?
Хмммм, кој бе ? Не ми текнува !? :S