Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а кој е уствари начинот за да играш пиратски на сони ? пошо знам нема нели чипување па шо е фората ?? и јас ја иам дилемава ко типот што ја отворил темава ....Може пиратски игри да се играат и на двете конзоли, е сеа на ПС3 ако имаш пиратски неможе онлајн а на Хбох пак ако те фатат пиеш бан и мислам дека после и кога ќе играш офлајн нема да можеш да ги сејфуваш игрите.
![]()
Дали ја имаш пробано Diablo 3 Beta-та ..............или само тропаш глупости.
На сони се става прво оргинал софтвер, па после се става изменет софтвер да би пуштал пиратски игри кои ги ставаш или на внатрешен или надворешен усб хард диск и со програм мултимен/роџеро ги прегледуваш/избираш игрите. Нема чипување и триста чуда. Јас на пс3 од 20гб сам си го средив да чита пиратски за саат време и потоа ставив 160гб хард диск и сега сите игри ги ставам на внатрешен и супер работи.а кој е уствари начинот за да играш пиратски на сони ? пошо знам нема нели чипување па шо е фората ?? и јас ја иам дилемава ко типот што ја отворил темава ....
Не би рекол, графиката на PS3, XBOX360, е преслаба за PC, така да може да се направи игра за компијутер која ќе нема некои посебни ограничувања, заразлика од сони и искбокс. Ако не ти се фрлаат пари на скапи делови за PC за гејмање, подобро земи си PS3 или XBOX. Јас имав PC3, ама го продадов, затоа што графиката беше катастрофа, понекогаш ми даваше и 20FPS. Дури и GT5 беше многу слаба во графика. И XBOXот не е нешто подобар. Факт е дека игрите се каде каде подобри на PC заразлика од конзоли!!!За со коли игра на ПЦ нема. Тоа е ФАКТ, НИЕДНА игра не е блиску то форза или гт серијалот.
Не би рекол, графиката на PS3, XBOX360, е преслаба за PC, така да може да се направи игра за компијутер која ќе нема некои посебни ограничувања, заразлика од сони и искбокс. Ако не ти се фрлаат пари на скапи делови за PC за гејмање, подобро земи си PS3 или XBOX. Јас имав PC3, ама го продадов, затоа што графиката беше катастрофа, понекогаш ми даваше и 20FPS. Дури и GT5 беше многу слаба во графика. И XBOXот не е нешто подобар. Факт е дека игрите се каде каде подобри на PC заразлика од конзоли!!!
Не би рекол, графиката на PS3, XBOX360, е преслаба за PC, така да може да се направи игра за компијутер која ќе нема некои посебни ограничувања, заразлика од сони и искбокс. Ако не ти се фрлаат пари на скапи делови за PC за гејмање, подобро земи си PS3 или XBOX. Јас имав PC3, ама го продадов, затоа што графиката беше катастрофа, понекогаш ми даваше и 20FPS. Дури и GT5 беше многу слаба во графика. И XBOXот не е нешто подобар. Факт е дека игрите се каде каде подобри на PC заразлика од конзоли!!!
Фиксирани се на 30FPS, така да нормално дека иде како мазно. Се што е над 25 фрејма не го приметуваш, ако има испод 25-24 е тогаш човечкото око детектира проблем.Чудно, кога 80% од игриве фураат подобро на конзоли. Т.Е прво на хбох па после се портира на се друго.
Факт е дека си премногу заљубен во конзоли!Факт е дека на ПЦ нема игри, имaте 2-3 игри со појака графика од конзола и ке се качите на глава со тие 2 игри, на пц нема хокеј, нема текен, нема тенис, нема добра со коли(ова се само основни игри, да не навлегувам сега so god of war, ninja gaiden, devil may cry 5-koja ke bide samo za konzola,final fantasy 13 па и kill zone 3, ingamous, uncharced, некој си 2 игри cryisis i Уште една имале подобра графика на пц и со тоа се тешите )башка тоа ви се само фпс игри се едно исто одиш и пукаш, кој пенис ако има графика кога нема гејмплеј,
башка тоа подобра графика има на тие 2 игри пцто само затоа што пс3 е 2006 година а го споредувате со пц од 2011, кога пц од 2006 година ке има подобра графика од конзола, ке ти дадам 100000 евра, башка ке се видиме за некоја година 2 кога ке излезе некс ген конзола па тогаш споредувај графика, а гејм плеј ан игрите на конзола увек у свако доба си имаат подобар гејмплеј
. Каде каде имаш многу подобри игри за PC и побројни, заразлика од конзоли. И секогаш можеш да си ставиш емулатор на PC за PS3 XboX итн. Killzone 3 е супер игра ја имам играно, но би била далеку подобра доколку ја има и на PC. GT5 кога ќе почнат да ти чадат гумите, се што покрива чадот се прави во коцки, можеби си приметил. Поентата е место да си купиш џојстик за на PC, зошто некој што има милионска сума на пари да не направи нешто како за играње на игри ама да не биде PC? И така е измислено PS3, XboX, Nintendo. И нормално, фокусираат игри само за на конзолите нивни за да заработат повеќе. Иди играј ја Killzone 3 на PC, неможеш, ќе мора да си купиш за да ја играш.Фиксирани се на 30FPS, така да нормално дека иде како мазно. Се што е над 25 фрејма не го приметуваш, ако има испод 25-24 е тогаш човечкото око детектира проблем.
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 12:16 ---
И секогаш можеш да си ставиш емулатор на PC за PS3 XboX итн.

Фиксирани се на 30FPS, така да нормално дека иде како мазно. Се што е над 25 фрејма не го приметуваш, ако има испод 25-24 е тогаш човечкото око детектира проблем.
--- надополнето: 17 февруари 2012 во 12:16 ---
Факт е дека си премногу заљубен во конзоли!. Каде каде имаш многу подобри игри за PC и побројни, заразлика од конзоли. И секогаш можеш да си ставиш емулатор на PC за PS3 XboX итн. Killzone 3 е супер игра ја имам играно, но би била далеку подобра доколку ја има и на PC. GT5 кога ќе почнат да ти чадат гумите, се што покрива чадот се прави во коцки, можеби си приметил. Поентата е место да си купиш џојстик за на PC, зошто некој што има милионска сума на пари да не направи нешто како за играње на игри ама да не биде PC? И така е измислено PS3, XboX, Nintendo. И нормално, фокусираат игри само за на конзолите нивни за да заработат повеќе. Иди играј ја Killzone 3 на PC, неможеш, ќе мора да си купиш за да ја играш.

ne se 2 igri, tuku site FPS igri na PC se mnogu mnoguuu podobri od xbox ili playstation, za tie sto imale playstation od pred 15 godini mozebi veke ne im se igraat takvi epten IGRI vo bukvalna smisla tuku sakaat da izigraat nesto da kazeme relativno porealno odnosno FirstPersonShooter...Факт е дека на ПЦ нема игри, имaте 2-3 игри со појака графика од конзола и ке се качите на глава со тие 2 игри, на пц нема хокеј, нема текен, нема тенис, нема добра со коли(ова се само основни игри, да не навлегувам сега so god of war, ninja gaiden, devil may cry 5-koja ke bide samo za konzola,final fantasy 13 па и kill zone 3, ingamous, uncharced, некој си 2 игри cryisis i Уште една имале подобра графика на пц и со тоа се тешите )башка тоа ви се само фпс игри се едно исто одиш и пукаш, кој пенис ако има графика кога нема гејмплеј,
башка тоа подобра графика има на тие 2 игри пцто само затоа што пс3 е 2006 година а го споредувате со пц од 2011, кога пц од 2006 година ке има подобра графика од конзола, ке ти дадам 100000 евра, башка ке се видиме за некоја година 2 кога ке излезе некс ген конзола па тогаш споредувај графика, а гејм плеј ан игрите на конзола увек у свако доба си имаат подобар гејмплеј