Xbox 360 vs PlayStation 3

• Креатор на темата Креатор на темата Deleted member 53418
  • Време на започнување Време на започнување
Многу лесно и едноставно ако имаш пари купуваш од двете по една и не се замараш. А доколку сакаш да бираш една оди во гејминг војна има секакви споредби.

mislam xbox da zeam cipuvan 18 iljadi e i plus 5 igri :) ama citav na forumov moze ban da se jade ako te fatele i posle nikoa da ne moes da igras ?

2331678_700b_v1.jpg

па ти види сега..

mislam xbox da zeam cipuvan 18 iljadi e i plus 5 igri :) ama citav na forumov moze ban da se jade ako te fatele i posle nikoa da ne moes da igras ?

Не е точно, ако те фатат со пиратска игра добиваш награда од 1000$. :icon_lol:

Да за тоа читај во темата за хбох има доволно објаснувања како да правиш за да не те банираат.

Може пиратски игри да се играат и на двете конзоли, е сеа на ПС3 ако имаш пиратски неможе онлајн а на Хбох пак ако те фатат пиеш бан и мислам дека после и кога ќе играш офлајн нема да можеш да ги сејфуваш игрите.

sjebano :) haha i vaka i taka ama xbox ke si zeam 18 iljadi od idc ima sea 5 igri ke go ziam toa ako ne i davaat hdmi gratis si zemal i 104 cm ldc :) i moze nekoj da pise dali na novive iskaca use ring of deaht takvi nekoj errori naogav na net porano :)

2331678_700b_v1.jpg

па ти види сега..

како бе пс3 арогантни....лол.... комјутер е оверрејтеед и најарогантно срање една игра диабло 3 им требаа 10 години и стилл вејтинг да избацат, додека кај пс3 има многу подобри игри и не се чека по 10 години да излезе нејзиниот наследник

^не знаеле што да пишат компјутерџииве кај ПС3 па ставиле "арогантни", а баш они се тоа "мразам конзоли онака ми текнало" а пропуштаат еден куп добри игри, 100% скришно ги играат God Of War, Shadow Of The Colossus, итн.. на емулатор. :D

како бе пс3 арогантни....лол.... комјутер е оверрејтеед и најарогантно срање една игра диабло 3 им требаа 10 години и стилл вејтинг да избацат, додека кај пс3 има многу подобри игри и не се чека по 10 години да излезе нејзиниот наследник

Добро GT5 им требаше 5 години да ја збацат и пак ја усраа.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Дали ја имаш играно Diablo 2? ..........................игри на кои се работи по 10 години се игри кој вредат да се играат.......со богата приказна......огромна количина на детали и вреднос...............за разлика од клоновите кои се плукаат секоја година и од кој стварно ми е смачено.

П.С. Дали е повредно тоа што е рачно изработено или тоа што е масовно произведено во некоја си кинеска фабрика?
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 03:28 ---
^не знаеле што да пишат компјутерџииве кај ПС3 па ставиле "арогантни", а баш они се тоа "мразам конзоли онака ми текнало" а пропуштаат еден куп добри игри, 100% скришно ги играат God Of War, Shadow Of The Colossus, итн.. на емулатор. :D

Денешниве конзоли не се конзоли(еднократни сериски кодови за Online gaming,нов update секоја недела......гледање филмови и слушање музика....слики.......веб-камери и т.н.)
Незнам дали памтиш во времето на NES,SEGA Genesis....PS...па се до PS2 кога единствено нешто што требаше да направиш е да го ставиш кертриџот\ЦД-то\ДВД-то во конзолата да се изнаиграш..........да си сејфнеш.....и толку.

А во тоа време тие што имаа конзоли ги замараа PC гејмерите за (Болд)

Денешниве конзоли не се конзоли(еднократни сериски кодови за Online gaming,нов update секоја недела......гледање филмови и слушање музика....слики.......веб-камери и т.н.)
Незнам дали памтиш во времето на NES,SEGA Genesis....PS...па се до PS2 кога единствено нешто што требаше да направиш е да го ставиш кертриџот\ЦД-то\ДВД-то во конзолата да се изнаиграш..........да си сејфнеш.....и толку.

Првата реченица - и мене не ми се свиѓа тоа, освен игри не ми треба друго, за друго тука е компјутер(от). :)
Втората реченица- памтам :) зашто имав атари, (па ДОС игрине кај братучед), нинтендо, супер нинтендо, гејм бој, ПС1, ПС2, и сега чекам за ПС3 да видам дали ќе се среди пиратеријава мме, у меѓувреме цепам на ПиСи. И мене ми се смачија денешниве клонови од игри па на пола година си цепам МАМЕ и нинтендо игри. (П)а бaрам и по другиве конзоли Wii, Ds преку емулатор да се изигра нешто интересно ако има.
Пред едно 2-3 години во интернет кафиќ ми останаа уште 20 минути, а имав платено од напред и што ќе праам земав Мун Пaтрол да си ја играм, и две деца до мене играа кантер или GTA не ми текнува, и така ми се изнасмеаа "ааа види го што игра" а не знаат кој се смееше последен :icon_lol:. Иди објасни им дека иако поедноставно, е 100 пати поинтересно од денешново и дека не знаат да ценат. :)

Добро GT5 им требаше 5 години да ја збацат и пак ја усраа.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Дали ја имаш играно Diablo 2? ..........................игри на кои се работи по 10 години се игри кој вредат да се играат.......со богата приказна......огромна количина на детали и вреднос...............за разлика од клоновите кои се плукаат секоја година и од кој стварно ми е смачено.

П.С. Дали е повредно тоа што е рачно изработено или тоа што е масовно произведено во некоја си кинеска фабрика?
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 03:28 ---

За ГТ5 барем 5 гонини им треба а за ПЦ уште нема асална тркачка игра со коли можеби и за 10 години ке нема ахаххах, не верувам дека валиден ти е изговорот за 10 години вреди да се чека игра пошто диабло 3 ке бииде исто срање како вов само друга тема џабе го форсирате пцто,

Има слична тема во подфорум Игри, оваа може да се затвори.

За ГТ5 барем 5 гонини им треба а за ПЦ уште нема асална тркачка игра со коли можеби и за 10 години ке нема ахаххах, не верувам дека валиден ти е изговорот за 10 години вреди да се чека игра пошто диабло 3 ке бииде исто срање како вов само друга тема џабе го форсирате пцто,

Holy-Facepalm.jpg

Дали ја имаш пробано Diablo 3 Beta-та ..............или само тропаш глупости.

Back
На врв Bottom