D
Deleted member 53418
Гостин
koe e podobro spored vas i zosto 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ama citav na forumov moze ban da se jade ako te fatele i posle nikoa da ne moes da igras ?mislam xbox da zeam cipuvan 18 iljadi e i plus 5 igriama citav na forumov moze ban da se jade ako te fatele i posle nikoa da ne moes da igras ?
haha i vaka i taka ama xbox ke si zeam 18 iljadi od idc ima sea 5 igri ke go ziam toa ako ne i davaat hdmi gratis si zemal i 104 cm ldc
i moze nekoj da pise dali na novive iskaca use ring of deaht takvi nekoj errori naogav na net porano 
![]()
па ти види сега..

како бе пс3 арогантни....лол.... комјутер е оверрејтеед и најарогантно срање една игра диабло 3 им требаа 10 години и стилл вејтинг да избацат, додека кај пс3 има многу подобри игри и не се чека по 10 години да излезе нејзиниот наследник

^не знаеле што да пишат компјутерџииве кај ПС3 па ставиле "арогантни", а баш они се тоа "мразам конзоли онака ми текнало" а пропуштаат еден куп добри игри, 100% скришно ги играат God Of War, Shadow Of The Colossus, итн.. на емулатор.![]()
Денешниве конзоли не се конзоли(еднократни сериски кодови за Online gaming,нов update секоја недела......гледање филмови и слушање музика....слики.......веб-камери и т.н.)
Незнам дали памтиш во времето на NES,SEGA Genesis....PS...па се до PS2 кога единствено нешто што требаше да направиш е да го ставиш кертриџот\ЦД-то\ДВД-то во конзолата да се изнаиграш..........да си сејфнеш.....и толку.
А во тоа време тие што имаа конзоли ги замараа PC гејмерите за (Болд)

зашто имав атари, (па ДОС игрине кај братучед), нинтендо, супер нинтендо, гејм бој, ПС1, ПС2, и сега чекам за ПС3 да видам дали ќе се среди пиратеријава мме, у меѓувреме цепам на ПиСи. И мене ми се смачија денешниве клонови од игри па на пола година си цепам МАМЕ и нинтендо игри. (П)а бaрам и по другиве конзоли Wii, Ds преку емулатор да се изигра нешто интересно ако има.
Добро GT5 им требаше 5 години да ја збацат и пак ја усраа.
Дали ја имаш играно Diablo 2? ..........................игри на кои се работи по 10 години се игри кој вредат да се играат.......со богата приказна......огромна количина на детали и вреднос...............за разлика од клоновите кои се плукаат секоја година и од кој стварно ми е смачено.
П.С. Дали е повредно тоа што е рачно изработено или тоа што е масовно произведено во некоја си кинеска фабрика?
--- надополнето: 5 февруари 2012 во 03:28 ---
Денешниве конзоли не се конзоли(еднократни сериски кодови за Online gaming,нов update секоја недела......гледање филмови и слушање музика....слики.......веб-камери и т.н.)
Незнам дали памтиш во времето на NES,SEGA Genesis....PS...па се до PS2 кога единствено нешто што требаше да направиш е да го ставиш кертриџот\ЦД-то\ДВД-то во конзолата да се изнаиграш..........да си сејфнеш.....и толку.
А во тоа време тие што имаа конзоли ги замараа PC гејмерите за (Болд)
За ГТ5 барем 5 гонини им треба а за ПЦ уште нема асална тркачка игра со коли можеби и за 10 години ке нема ахаххах, не верувам дека валиден ти е изговорот за 10 години вреди да се чека игра пошто диабло 3 ке бииде исто срање како вов само друга тема џабе го форсирате пцто,