najubavo site da gi zematHuntelar-Benzema-Berbo-EtoKoj i da e od tie ke bide ekstra zasiluvanje.
Баш мислам дека треба да пишуваме, на некој начин треба да им одадеме почит и има некои навивачи на Ман Јун што незнаат за несреќата, а и тие што не се навивачи на Ман Јун да видат дека клубот има историја, минато и навивачи кои го ценат и почитуваат минатото на клубот... Загинатите во несреќата биле млади играчи од школата на Ман Јун, затоа и биле наречени Базби Бејбс, Базби ги направил играчи... ама ај за ова на 6 февруари, сега да се концентрираме на саботниот меч... се во свое време :smir::smir:Луѓе ова баш што го пишувате ме погоди но мислам до почит кон да прекинеме да пишуваме за таа тема. Да дека Сер Боби преживеа и слично ама сепак мислам дека за оваа тема да не зборуваме.
епа не се малку ... типот игра во Ајакс... не е толку лесна и нивната лига.lele dobro bi bilo da dojde huntelar.sega so citam na net:Се претпоставува дека сумата од 18 милиони евра ќе биде доволна за Ајакс да се откаже од напаѓачот кој има постигнаот 53 гола на 65 натпревари.
53 gola na 65 natprevari. mozebi ne e nekoja liga holandskata ama sepak 53 gola ne se malku.
ха ха сум го погодил бе јас составот.... (вчера - кај формулите)Да и јас се га го читав тоа но мислам дека останатиот дел од екипата ќе ја заврши работата повеќе од солидно!
Може да се каже... Ти оди математиката:smir:ха ха сум го погодил бе јас составот.... (вчера - кај формулите)![]()
moja prognoza 3-0 i uste neso da kazam ne smee istiot rezultat da se povtori.Може, еве моја прогноза 4-0 за Ман Ју.