(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе ова баш што го пишувате ме погоди но мислам до почит кон да прекинеме да пишуваме за таа тема. Да дека Сер Боби преживеа и слично ама сепак мислам дека за оваа тема да не зборуваме.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Луѓе ова баш што го пишувате ме погоди но мислам до почит кон да прекинеме да пишуваме за таа тема. Да дека Сер Боби преживеа и слично ама сепак мислам дека за оваа тема да не зборуваме.
Баш мислам дека треба да пишуваме, на некој начин треба да им одадеме почит и има некои навивачи на Ман Јун што незнаат за несреќата, а и тие што не се навивачи на Ман Јун да видат дека клубот има историја, минато и навивачи кои го ценат и почитуваат минатото на клубот... Загинатите во несреќата биле млади играчи од школата на Ман Јун, затоа и биле наречени Базби Бејбс, Базби ги направил играчи... ама ај за ова на 6 февруари, сега да се концентрираме на саботниот меч... се во свое време :smir::smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
lele dobro bi bilo da dojde huntelar.sega so citam na net:

Се претпоставува дека сумата од 18 милиони евра ќе биде доволна за Ајакс да се откаже од напаѓачот кој има постигнаот 53 гола на 65 натпревари.

53 gola na 65 natprevari. mozebi ne e nekoja liga holandskata ama sepak 53 gola ne se malku.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
lele dobro bi bilo da dojde huntelar.sega so citam na net:Се претпоставува дека сумата од 18 милиони евра ќе биде доволна за Ајакс да се откаже од напаѓачот кој има постигнаот 53 гола на 65 натпревари.
53 gola na 65 natprevari. mozebi ne e nekoja liga holandskata ama sepak 53 gola ne se malku.
епа не се малку ... типот игра во Ајакс... не е толку лесна и нивната лига.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.141
samo eto da go zemat nikoj drug ne treba sovrseno ke si odgovarat so ronaldo i runi

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Харгривс и Невил нема да играт против Њукасл, се повредиле момците, а кога сме кај повредите не може да го заборавиме и Саха, ама тој сепак има некои шанси да биде фит за настап...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Да и јас се га го читав тоа но мислам дека останатиот дел од екипата ќе ја заврши работата повеќе од солидно!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Да и јас се га го читав тоа но мислам дека останатиот дел од екипата ќе ја заврши работата повеќе од солидно!
ха ха сум го погодил бе јас составот.... (вчера - кај формулите):vozbud:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
За ова што погоди вечер имаш пијачка. Јас го сметав Харгрејвс ама не знаев дека не ќе може да настапи. Така блиску сме со прогнозите:smir:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
i sega kolku pobeduvame?????? ajde napravime vaka koj ce go pogodit rezultatot dobiva nagrada.site ce mu punime reputacija ili nesto drugo ako se dogovorime.a??????

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Може, еве моја прогноза 4-0 за Ман Ју.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop