Scream Music Festival Vol.2 @ Метрополис Арена - 18.02.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Alexander Nevsky
  • Време на започнување Време на започнување
Шо д фак ми е гајле за сарс. Санаториум, електрични и ласт екс. ништо повеќе не треба. Само уште дисциплина кичме да ги донесоа.

This. Сериозно треба да си huge faggot ако си купил карта од 600 денари само за САРС со оглед на тоа дека имаа концерт кај нас пред 2-3 месеци за 150 ден карта и ќе дојдат барем уште еднаш годинава. А и треба да се испоштуваат наши бендови доста со српскиве више.

Леле како така сарс нема да дојдат леле! Сигурно им е прв пат во Македонија, досега немаат свирено овде. Којзнае дали и ќе дојдат друг пат, оти се од Балканот.

/sarcasam off

Лелелел, леле. Беа овде пред 2 месеци, свиреа во Колосеум за 150 денари карта, муахахахх.

п.с. првин одговорив, па потоа го видов ова /sarcasam off. Nevermind!

Не се сите у Скопје. Свесни сте?

Не се сите у Скопје. Свесни сте?

А чив проблем е тоа?

Таму сум таму сум таму сум аааа :vozbud: Си обезбедив 2 карти :vozbud:
Него, ќе не дружи ли некој мене и Велешанец да не бидеме сами изгубени Германци таму :pos: Ако има такви фини и добродушни људи нека ми пишат на профил. (y)

Кајгана доделува 4 гратиси на своите формџии за рок вечерта во сабота!

Најбрзите четворица што ќе напишат „Сакам гратис!“ во постот под мојот ќе добијат по една влезница!
Откако ќе бидат избрани среќните добитници, ќе пишам повеќе информации околу подигнувањето на картите.

Ајде форумџии, на кој му се иде на Scream? :)
Настапуваат: Ареа, Ласт Експедишн, Санаториум, САРС, Негатив и Електрични оргазам.

Ајде форумџии, на кој му се иде на Scream? :)
Настапуваат: Ареа, Ласт Експедишн, Санаториум, САРС, Негатив и Електрични оргазам.

Нели САРС го откажаа настапот затоа што имале закажано да свират на друго место? o_O

Добитници на гратисите се:
LouWeed, -={K-O-R-U-N}=-, Starvin Marvin и Sikichan.

Момци и девојки, честитки! Очекувам приватна порака со вашето име и презиме.
Гратисите ќе може да ги подигнете од утре во Југотон. Понесете линја идентификација.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom