UEFA Champions League 2011/2012

Статус
Затворена за нови мислења.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Него, срамота е да се фаќате за црвениот на Ван Перси од лани бе, покажавте ништо на Кампот, немавте еден ебан шут у рамки на гол... И сакате така да пројдете ? Е тоа у Б лига кога ќе играте, не у ЛШ ...

Ви дадоа црвен затоа што на Барса не и признаа чист гол на Емирати, затоа што на Барса не и дадоа чист пенал на емирати бе, ете затоа, со ништо не заслуживте 1/2 финале, ако се судеше се како што треба жими тасе ќе патувавте со 2-1 на Кампот.
ете си, тука си ... проблеми проблеми упм ... гледам дека некој е изнервиран оти на Св Трифун некој на некого му го ископал лозјето, па што катара ќе бевме?

полуфинале барца - интер ... тука си ? . црвен е невелам не - но поентата е за двојниот аршин на уефа.

леле искрено почнуваш да ми стануваш идол со твоите коментари како три-четиригодишен, но тоа е веќе минато

п.с некој си изнакажа комплекси како му е ко губат неговите? било и поминало.
искрено како не ве мрзи да се расправате за минато плус чија фајда од тоа?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
ете си, тука си ... проблеми проблеми упм ... гледам дека некој е изнервиран оти на Св Трифун некој на некого му го ископал лозјето, па што катара ќе бевме?

полуфинале барца - интер ... тука си ? . црвен е невелам не - но поентата е за двојниот аршин на уефа.

леле искрено почнуваш да ми стануваш идол со твоите коментари како три-четиригодишен, но тоа е веќе минато

п.с некој си изнакажа комплекси како му е ко губат неговите? било и поминало.
искрено како не ве мрзи да се расправате за минато плус чија фајда од тоа?
Кај ти го дрват 365 дена што се вика па уште и на убав православен христијански празник најдоа у п м. :)

Двојни аршини, мхм, ај нека ти биде така.

Па уште и утакмицата Барса - Интер ја спомиња...Црвениот на Мота ли, е ај немаше и таму црвен, немаше неспортски потег од Мота, иако не велам не, и Бускетс таму театрално изглуми.

Али што ќе праиш бе, нема, нема спас од Уефа, иако ете тогаш Интер победи а друг им беше планот на Платини и остала багра...

Јебига, кога си у друштво тука на три-четиригодишњаци и ти ќе изгледаш како нив.

Ова болдираново ти вредеше. (y) И ја викам, што фајде од тоа ?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Никој не примети, дека голот на Леверкузен падна по очигледен офсајд?
Снемале може слика на телевизорот у тој момент :D

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Вчера коментаторот која глупост ја кажа.

Првиот натпревар помеѓу Баер Л. и Барселона е одигран во 1988 минута.:facepalm: (сакаше да каже 1988 година)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
3 недели плачеа за судиските грешки во Примера а сега им годи на газето. Типикал фарса фанс :icon_lol:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Нее они кога губат Реал ги наместил судиите, а кога судија ќе донесе одлука во нивна полза тогаш изборот на судијата бил во обзир.

Инаку за сите што позаборавиле:

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
^ Нешто што ти нема да го доживееш ни во следните 40 години како фан на Арсенал. :place:

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Како што ти пишав лепи, и да поминат твоите гревчиња Арсенал понатаму никад нема да можат да го освојат ова натпрварување и за тоа само ќе бидете сметани како тим кој што само учествува во истото натпреварување и имаат чест да играат со вистинските шампиони. :place:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Навистина ме чуди како толку историски богат тим како Милан кој во деведесеттите го имаше можеби најдобриот тим на сите времиња, има такви идиоти и цепеници за навивачи. (повеќето, секоја чест на исклучоци)

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Навистина ме чуди како толку историски богат тим како Милан кој во деведесеттите го имаше можеби најдобриот тим на сите времиња, има такви идиоти и цепеници за навивачи. (повеќето, секоја чест на исклучоци)
Патетикус, кујзнае колку си очаен во живот чим се дрзна да го напишеш ова. Греотко една, али јасно ми е дека душичката вака си ја исполнуваш чим се дрзна да напишеш волку простачки коментар. Те разбирам лепи тешко ти е .. за тоа ќе се праам само наудрен како и да не сум го прочитал ова, а се надевам модераторот ќе ги избрише и мојот и твојот коментар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom