(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
Многу ми е мака што Фостер се повреди, и тоа тешко се повреди, да беше фит ќе добиеше шанси за Ман Јун, а ако се покажеше ќе беше повикан и за Англија, лани во дресот на Ватфорд се избори за повик, иако беше на клупата, сепак го привлече вниманито на МекЛарен... Сега ќе помине време додека да ја постигне врвната форма...
i mene mi e krivo za foster.mu se gleda dobra idnina.ajde dr sezona ke vidime koga ke se oporavi kako ke brani.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Dobro a zosto ne vi se aresa kako brani Kuszchak?
Само мене ме аресе изгледа. Уште пред 1 месец и повеќе можда пишав дека треба да брани Кушчак место Ван дер Сар. Одличен голман е Кушчак..добро сега има 2-3 утакмици што не ги бранеше како треба :) ама какви одбрани има..дефинитивно треба да е прв голман! Ван дер Сар вчера бранеше против Астон Вила и полека го губи статусот: Прв голман.
Ајде поздрав девилс каде и да сте, што и да правите! :pos:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Вистина ли е тоа дека Барса го дават Ето на Манчестер за Ван Дер Сар и Саха плус пари?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Mora da se pisuva se i sesto za da se zgolemi prodazbata na vesnici. A i jas procitav za transferot Eto za van der Sar+Saha.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Eve citam sega deka ferguson se vklucil vo trkata za Berbatov. Aj so sreka.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Iskreno poveke go sakam Berbatov otkolku Eto:pos2: Mozebi za poveke od vas Eto e podobar no za mene ne e:pos2: :pos2:

Член од
28 октомври 2007
Мислења
787
Поени од реакции
300
tesko da se najde odgovor na toa:pos2:. ali kako i da e koj od niv 2 ca da dojde ke bide top

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom