i mene mi e krivo za foster.mu se gleda dobra idnina.ajde dr sezona ke vidime koga ke se oporavi kako ke brani.Многу ми е мака што Фостер се повреди, и тоа тешко се повреди, да беше фит ќе добиеше шанси за Ман Јун, а ако се покажеше ќе беше повикан и за Англија, лани во дресот на Ватфорд се избори за повик, иако беше на клупата, сепак го привлече вниманито на МекЛарен... Сега ќе помине време додека да ја постигне врвната форма...
Само мене ме аресе изгледа. Уште пред 1 месец и повеќе можда пишав дека треба да брани Кушчак место Ван дер Сар. Одличен голман е Кушчак..добро сега има 2-3 утакмици што не ги бранеше како требаDobro a zosto ne vi se aresa kako brani Kuszchak?
брат сега може разни "трансфери" да најдеш по весниците...Вистина ли е тоа дека Барса го дават Ето на Манчестер за Ван Дер Сар и Саха плус пари?
Вистина ли е тоа дека Барса го дават Ето на Манчестер за Ван Дер Сар и Саха плус пари?
Сте читале ист весник :pos2::pos2:Mora da se pisuva se i sesto za da se zgolemi prodazbata na vesnici. A i jas procitav za transferot Eto za van der Sar+Saha.
Na www.goal.com:salut:Kade go procitavte ova?