MkdForever
Комита
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 19
Видео од голот и асистенцијата на нашиот Вела од изминатово коло..
Момчево мора да биде вратено во тимот!Видео од голот и асистенцијата на нашиот Вела од изминатово коло..
Тешко друже, ко што читав типчево има изјавено дека не е среќен во Арсенал и би сакал да остане во Шпанија.....Момчево мора да биде вратено во тимот!
Арша Аут.
Вела ин.
Крила не смее да се помислат да се купуваат летоска.
Јас би сакал Жервињо десно,а Чемберлејн лево ))Иначе Пер го нема на офцијална во повредени играчи, но како изгледа зглобот, а и изјавата на Венгер, веројатно ќе го нема во тимот. Мој предлог за со Милан
Шчезни; Сања, Вермален, Косиелни, Коклен; Сонг, Артета, Ремзи; Волкот, Жервињо, Ван Перси.
Клупа: Фабијански; Пер, Гибс, Џуру, Аршавин, Росицки, Чемберлејн, Бенајун, Парк, Чамак и Анри.
Венгер има и прв тим, а има и клупа. Успесите на овај тим, мора да дојдат, и тоа сега. По можност со победа, среда, против Милан.
И ако може и анри и РвП а?Јас би сакал Жервињо десно,а Чемберлејн лево ))
--------------------Шчезни--------------------И ако може и анри и РвП а?
Ако е овој тим мислам дека Сања ќе игра лево а Коклен десно..Али многу веројатно дека лево ќе игра Гибс ќе лев бек, на официјалната пишува дека е спремен.--------------------Шчезни--------------------
-Сања--Кошчелни-Вермален-Коклен-
----------Артета----------------Сонг--------
Жервињо------Росицки----Чембрлејн
-------------------РвП----------------------
Абе каков Џуру, не сакам да го гледам. Или Гибс или Коклен нека игра лево.Би се изненадиле, доколку Косиелни и Џуру почнат како централни, а Вермален и Сања по бековите !? Јас Не, и искрено можеби и би било најдобро вака.