Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Смени го клубот и ако сакаш ВИП ложа ќе имаш. Ама вака - ЈОК! :coffee:
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 01:22 ---
И ајде сега креаторот на идејава да изброј колку сме шо сме....

Смени го клубот и ако сакаш ВИП ложа ќе имаш. Ама вака - ЈОК! :coffee:
--- надополнето: 14 февруари 2012 во 01:22 ---
И ајде сега креаторот на идејава да изброј колку сме шо сме....
Мислиш дека за една ВИП ложа ќе се продадам ?!

Јас не барам ти да се продадиш туку да го мениш клубот :D:D
Добро...еве 2 ВИП ложи :icon_lol:
Абе ако го сменам одма титула ќе ви донесам, нема да е интересно.. Слабо со ложиве, менвај накај алкохол,скара т.е. зависи од тоа каде ќе одиме :cool:

Абе ако го сменам одма титула ќе ви донесам, нема да е интересно.. Слабо со ложиве, менвај накај алкохол,скара т.е. зависи од тоа каде ќе одиме :cool:
Ааааа смирноф :sneaky: Ќе се нагодиме (y)

Многу кабадаи на едно место, е лошо ! :D

И да, оти го ограничивте само на кафана ? Пример ,кафич па клуб ? :)))

Многу кабадаи на едно место, е лошо ! :D

И да, оти го ограничивте само на кафана ? Пример ,кафич па клуб ? :)))

Се заебаваш ? Одиме Позитив 20 пендраци и мислиш ќе не пуштат ? :D
За ваква собиранка најзгодно е меана, според мене. Си резервираш пред време неколку дена и ....

Пребројвање v2.0

Поприлично сигурни:
Џиш, мкд Владе, абадон, Кико Д, DBack, Брокер, dzedaj, Sluzbarski, Џони, Rosemberg, Joe + Joве плавио, Еl Bohemio, Jazz Liberator

Поприлично можи да се појават:
Апокалипто, Windfucker, Дон Метадон, Mnemozina со другарките, Таруно, Acid, Сусаро, Nessa Alcarin (ако ја прибери Абадон сосе песо)

Поприлично неверојатно да се појави:
Let3

Aко некој го заборајв, нека ме цитира. Ок, ко така 25-ти останва, испраќам барање до админите да го сменат насловот.

Кој се нафаќа да резервира т.е. кој има познат некаде КусКус, Метро, Буре, кајбилонекаде?

И остајте ги демотивационите текстој срања... се договараме да се видиме кој сме шо сме. Ако сакате жени, зачленете се на фемина.мк па ќе бидите 1 машко во миљарда жени на собир (под услов да има таков).

Кој се нафаќа да резервира т.е. кој има познат некаде КусКус, Метро, Буре, кајбилонекаде?

Јас можам без проблем и во Метро и во Буре да резервирам, само треба со сигурност да знам дека собиранката ќе ја биде, да не биде после шалили смо се...

Ајде ко така кој се сигурни нека потврдат официјално (дури и да биди Ж only) па да имаме некоја бројка... I`m in, дефинитивно.

Џиш, остави барем до понеделник нека се пресметаат луѓето, за да кажат дефинитивно, идат не идат. Не е проблем и во четврток да резервирам. Инаку, јас доаѓам сигурно...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom