Битолска собиранка 25.02.2012, кафе бар Данте, 21.00 ч.

• Креатор на темата Креатор на темата Dzish
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Mхм и возот ќе се расипе еднаш на Рајко, втор пат на Богомила и трет пат Гостиражни :pos: Треба со сабајлечкиот да тргнеш за да стасаш вечерта, што си е сигурно сигурно си е :pos:
Сеј мирна, јас за помалку од 24 часа од Бт до Ск стигнав (на собиранката) и се вратив Бт.

пс. Си го заборајф снего назад, немаше место :)

Oдеше еден за 2 сати и 40 минути, ама идиотиве од МЖ одвај дочекаа да го прекинат:

Он-топик, примате со третина битолско потекло луѓе (ако го пуштат накај Ресен патот и автобусите)?:D
Одеше жими миле... Од Бт до Ск со шпанскио 12.45 тргнав, 16.45 стигнав. 2 сати my ass... за назад фатив “нормален“ со купиња, 6.50 тргна од Ск, 10.30 стигна Бт. Види бандера застани. На одење папав попара, ама на враќање се потрудив да станам (со ептен судни маки) за да го фатам... Па спиев и не го сетив многу. Башка орекинат е тој за Кичево, читај шо си пишал.
Он топик, договарај се со Апокалипто, и тој е од Ресенско.

Нек си земе карта во еден правец...
290 е во еден правец, 335 повратна. За 45 денари некој од студентиве ќе го пратиме со воз до Ск. Не драпај, нека земе повратна, па ќе се думаме кој ќе ја искористи (ако си дотолку арслан па да тепаш скопјанишча).

ако има некој шо се познава со тие од Буре не е лошо да ни го дадат горниот спрат......20тина души мислам комотно бери....
Не е сеа да се мешам вака од Скопје, ама глеам никој од домаќиниве не реагира, па ако треба да се јавиме кај Влатче, шо!

Не е сеа да се мешам вака од Скопје, ама глеам никој од домаќиниве не реагира, па ако треба да се јавиме кај Влатче, шо!

Пријателе да видиме колку луѓе ќе се соберат лесно е за место

Знаеш дека јас ќе средам со Влатче, само што мене не ми се допаѓа во Буре. Метро е подобро, препорачувам чадено сирење...

Одеше жими миле... Од Бт до Ск со шпанскио 12.45 тргнав, 16.45 стигнав. 2 сати my ass... за назад фатив “нормален“ со купиња, 6.50 тргна од Ск, 10.30 стигна Бт. Види бандера застани. На одење папав попара, ама на враќање се потрудив да станам (со ептен судни маки) за да го фатам... Па спиев и не го сетив многу. Башка орекинат е тој за Кичево, читај шо си пишал.
Он топик, договарај се со Апокалипто, и тој е од Ресенско.

За возот не сме се разбрале, експресна е само линијата 5:30 БТ - 8:10 СК / 17:10 СК - 19:50 БТ.И многу брзо читаш ;)

Oдеше еден за 2 сати и 40 минути, ама идиотиве од МЖ одвај дочекаа да го прекинат:
Понеделник, 13 Февруари 2012 14:24
Сподели
Споделете ја веста со Вашите пријатели
Поради обилните снежни врнежи кои предизвикаа повеќечасовни доцнења на возовите и неможност на одржување на турнусот на возните средства, МЖ Транспорт АД – Скопје соопшти дека не е во можност редовно да го спроведува возниот ред во железничкиот патнички сообраќај.

zeleznica.jpg240.jpg

Од денеска привремено нема да сообраќа патничкиот воз 662 кој од Скопје за Кичево тргнува во 08:05 часот, а во повратен правец од Кичево кон Скопје привремено се укинува возот 663 кој од Кичево кон Скопје тргнува во 12:18 часот.

Покрај возот кон Кичево привремено нема да сообраќа и еден пар возови на релација Битола – Скопје – Битола („Пелагонија експрес“) кој од Битола кон Скопје тргнува во 05:30, а од Скопје кон Битола во 17:10 часот.

Он-топик, примате со третина битолско потекло луѓе (ако го пуштат накај Ресен патот и автобусите)?:D

Нифчо, не ја бива работава чим сте кандисани само курчаци. Мада шо Везиљка има аватар од личен поличен. :rolleyes:

Нифчо, не ја бива работава чим сте кандисани само курчаци. Мада шо Везиљка има аватар од личен поличен. :rolleyes:
Ако ти е за аватарот, јас можам да го зеам истиот, а Лет 3 можи да клај 10 пати поубаф од на Везиљка... Ќе дојш тогаш?

За возот не сме се разбрале, експресна е само линијата 5:30 БТ - 8:10 СК / 17:10 СК - 19:50 БТ.И многу брзо читаш ;)
Е јебига, треба сите да се експресни, една да е види бандера застани...

Ако ти е за аватарот, јас можам да го зеам истиот, а Лет 3 можи да клај 10 пати поубаф од на Везиљка... Ќе дојш тогаш?

Па тоа рекоф бе Ѕиш. ;) Јас ни вака нема да дојдам, камо ли тогаш. Везиљка треба да малку повеќе да се потруди за да дојдам. :гомце:

Не заебавај види го Џони какви аватари става (y)

Па тоа рекоф бе Ѕиш. ;) Јас ни вака нема да дојдам, камо ли тогаш. Везиљка треба да малку повеќе да се потруди за да дојдам. :гомце:

Ти рекол некој некогаш дека поседуваш шарм и култура?

Ако ти рекол, мора да бил скроз несаглам...

Ти рекол некој некогаш дека поседуваш шарм и култура?

Ако ти рекол, мора да бил скроз несаглам...

Не, никогаш. Ако некој ми речи така ќе му речам "ти па море па да не си поарен па?".

Не заебавај види го Џони какви аватари става (y)

Аха, тогаш ќе се потрудам да си направам филм дека тоа Џони е скратено од Џозефина. :вонзем:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom