- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.197
Има ли мотели во Битола? Ако нема ќе треба Абадон да ме прибере кај него да спијам.![]()
Само ако дојдеш без кучето...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли мотели во Битола? Ако нема ќе треба Абадон да ме прибере кај него да спијам.![]()
Само ако дојдеш без кучето...
Сеј мирна, јас за помалку од 24 часа од Бт до Ск стигнав (на собиранката) и се вратив Бт.Mхм и возот ќе се расипе еднаш на Рајко, втор пат на Богомила и трет пат ГостиражниТреба со сабајлечкиот да тргнеш за да стасаш вечерта, што си е сигурно сигурно си е
![]()
Одеше жими миле... Од Бт до Ск со шпанскио 12.45 тргнав, 16.45 стигнав. 2 сати my ass... за назад фатив “нормален“ со купиња, 6.50 тргна од Ск, 10.30 стигна Бт. Види бандера застани. На одење папав попара, ама на враќање се потрудив да станам (со ептен судни маки) за да го фатам... Па спиев и не го сетив многу. Башка орекинат е тој за Кичево, читај шо си пишал.Oдеше еден за 2 сати и 40 минути, ама идиотиве од МЖ одвај дочекаа да го прекинат:
Он-топик, примате со третина битолско потекло луѓе (ако го пуштат накај Ресен патот и автобусите)?![]()
290 е во еден правец, 335 повратна. За 45 денари некој од студентиве ќе го пратиме со воз до Ск. Не драпај, нека земе повратна, па ќе се думаме кој ќе ја искористи (ако си дотолку арслан па да тепаш скопјанишча).Нек си земе карта во еден правец...
Не е сеа да се мешам вака од Скопје, ама глеам никој од домаќиниве не реагира, па ако треба да се јавиме кај Влатче, шо!ако има некој шо се познава со тие од Буре не е лошо да ни го дадат горниот спрат......20тина души мислам комотно бери....
Не е сеа да се мешам вака од Скопје, ама глеам никој од домаќиниве не реагира, па ако треба да се јавиме кај Влатче, шо!
Не е сеа да се мешам вака од Скопје, ама глеам никој од домаќиниве не реагира, па ако треба да се јавиме кај Влатче, шо!
Или похован кашкавал.Метро е подобро, препорачувам чадено сирење...
Одеше жими миле... Од Бт до Ск со шпанскио 12.45 тргнав, 16.45 стигнав. 2 сати my ass... за назад фатив “нормален“ со купиња, 6.50 тргна од Ск, 10.30 стигна Бт. Види бандера застани. На одење папав попара, ама на враќање се потрудив да станам (со ептен судни маки) за да го фатам... Па спиев и не го сетив многу. Башка орекинат е тој за Кичево, читај шо си пишал.
Он топик, договарај се со Апокалипто, и тој е од Ресенско.
Oдеше еден за 2 сати и 40 минути, ама идиотиве од МЖ одвај дочекаа да го прекинат:
Понеделник, 13 Февруари 2012 14:24Сподели
Споделете ја веста со Вашите пријатели
Поради обилните снежни врнежи кои предизвикаа повеќечасовни доцнења на возовите и неможност на одржување на турнусот на возните средства, МЖ Транспорт АД – Скопје соопшти дека не е во можност редовно да го спроведува возниот ред во железничкиот патнички сообраќај.
![]()
Од денеска привремено нема да сообраќа патничкиот воз 662 кој од Скопје за Кичево тргнува во 08:05 часот, а во повратен правец од Кичево кон Скопје привремено се укинува возот 663 кој од Кичево кон Скопје тргнува во 12:18 часот.
Покрај возот кон Кичево привремено нема да сообраќа и еден пар возови на релација Битола – Скопје – Битола („Пелагонија експрес“) кој од Битола кон Скопје тргнува во 05:30, а од Скопје кон Битола во 17:10 часот.
Он-топик, примате со третина битолско потекло луѓе (ако го пуштат накај Ресен патот и автобусите)?![]()
Ако ти е за аватарот, јас можам да го зеам истиот, а Лет 3 можи да клај 10 пати поубаф од на Везиљка... Ќе дојш тогаш?Нифчо, не ја бива работава чим сте кандисани само курчаци. Мада шо Везиљка има аватар од личен поличен.![]()
Е јебига, треба сите да се експресни, една да е види бандера застани...За возот не сме се разбрале, експресна е само линијата 5:30 БТ - 8:10 СК / 17:10 СК - 19:50 БТ.И многу брзо читаш![]()
Ако ти е за аватарот, јас можам да го зеам истиот, а Лет 3 можи да клај 10 пати поубаф од на Везиљка... Ќе дојш тогаш?
Не заебавај види го Џони какви аватари ставаНифчо, не ја бива работава чим сте кандисани само курчаци. Мада шо Везиљка има аватар од личен поличен.![]()
Па тоа рекоф бе Ѕиш.Јас ни вака нема да дојдам, камо ли тогаш. Везиљка треба да малку повеќе да се потруди за да дојдам.
![]()
Ти рекол некој некогаш дека поседуваш шарм и култура?
Ако ти рекол, мора да бил скроз несаглам...
Не заебавај види го Џони какви аватари става![]()