Бачко бе, абе пробуваш да му објаснуваш на овј напучениот долгоопашен коњ? Уживај, не се труди воопшто, нели видеш дека од авиони, Минхени, клетви, незнае друго ништо да напише...Ова е исто ко на фан на Јунајтед да му кажеш дека барса е класа над нив, па ќе се буни. Нема бунење, таа е реалноста. За некоја година, со попаметни трансфери може да се врати ливерпул, таму каде што му е местото. Без даунинзи и слични тапанари, а со повеќе играчи од типот на белами, прави борци.
Лото 7 од 20Смеј се, само тоа ви остана. И 7мо место
Ај одбери уште 7 (глеам омилен број ти е) клуба за кои што навиваш, па да направиме асален муабет за сите.Бачко бе, абе пробуваш да му објаснуваш на овј напучениот долгоопашен коњ? Уживај, не се труди воопшто, нели видеш дека од авиони, Минхени, клетви, незнае друго ништо да напише...
Лото 7 од 20
Шалке, Атлетико Мадрид, Паок, Фиорентина, ПСВ, Манчестер Јунајтед и ПартизанАј одбери уште 7 (глеам омилен број ти е) клуба за кои што навиваш, па да направиме асален муабет за сите.
Море ќе те насмеам јас тебеСмеј се, само тоа ви остана. И 7мо место
Шо е бе мисир?Бачко бе, абе пробуваш да му објаснуваш на овј напучениот долгоопашен коњ? Уживај, не се труди воопшто, нели видеш дека од авиони, Минхени, клетви, незнае друго ништо да напише...
Лото 7 од 20
1. А Македонски клуб?Шалке, Атлетико Мадрид, Паок, Фиорентина, ПСВ, Манчестер Јунајтед и Партизан
Добро бе, глуп си или тренираш? Не гледаш дека иронично ти одговорив на глупото прашање, не процени по икончето на крај?1. А Македонски клуб?
2. Паок и Партизан дека се побратимени...или има нешто друго?
3. Кога ќе навиваш и поддржуваш 1 тим, ќе правиме муабет за натпревар кога "твојот" тим ќе игра со тимот кој што јас го поддржувам. До тогаш не замарај со 5то одделенски (ако си толкав, простено ти е) муабети, навивам за овој овој овој овој и овој тим...а овој и овој само ги симпатизирам.
Наградно прашање: Ако Јунајтед и Партизан играат во финале ЛШ, за кој ќе навиваш?
Мисирка, нормалноШо е бе мисир?
Ха-Ха-Ха многу паметен си бил ејј.....страшноДобро бе, глуп си или тренираш? Не гледаш дека иронично ти одговорив на глупото прашање, не процени по икончето на крај?
Немам намера на тебе да ти давам објаснување, тоа прашање е одговорено од поодамна, кој видел-видел... Ајт
Мисирка, нормално
Тренирам. Икончето на крај може да значи...."ауу, што сум глуп, се заебав".Добро бе, глуп си или тренираш? Не гледаш дека иронично ти одговорив на глупото прашање, не процени по икончето на крај?
Немам намера на тебе да ти давам објаснување, тоа прашање е одговорено од поодамна, кој видел-видел... Ајт
Тренирам. Икончето на крај може да значи...."ауу,о ставаш в што сум глуп, се заебав".
А за објаснување, некако агресивно ги браниш Јунајтед, гледам и објаснување си дал за Кантона (или на Википедија и Јутјуб си видел...што ти паѓа во вода мислењето што е напишано или ги пратиш Јунајтед и си нивен фан од поодамна). Така да, пак доаѓаме на моето, релевантен ќе бидеш кога ќе поддржуваш една екипа, еден тим...а не за секој втор да "навиваш".
Ајт (во твој стил ова на крај).
Далеку од ограничен, верувај далеку...ти кажав само дека може да има повеќе значења...што доаѓаме на тоа дека ти си ограничен и со емоција пробуваш да ми доловиш дејствие кое може да биде погрешно протолкувано.Ти ако го ставаш икончето во тоа значење, дека си глуп, дека си се заебал, треба да имаш на знаење дека може има и друго значење... Или па може ограниченоста не ти дозволува да размислуваш на толку далеку...
Јас навивам за Јунајтед од многу одамна, и го имам и фатено малку Кантона, на крајот... Мое право е јас за кој ќе навивам, не си ти тој што треба да ми кажуваш дали сум релевантен или не... Јас не навивам за Барса и Манчестер, навивам за клуб од нашите простори и клуб од Европскиот врв... Јас бидејќи немам клуб од нашето првенство, навивам за клуб од Ју просторите... Тоа ти е исто, како ти да си од Велес, пример, и да навиваш за скопски Вардар, и за Ливерпул...
Се коментира 2 страни наназад, прочитај па влези во дискусија. БЕ мизеријо.
Ај сега прокоментирајте го поништениот гол (судиска грешка) бе мизерии едни, а не да се појавувате само кога има судиски одлуки во корист на Јунајтед како пијавици на езеро во нискобуџетен филм.
_|_
Розе уште не може да се смири од поразот
Шансите за финале Партизан-Манчестер се никакви, барем за блиска иднина, тоа и самиот го знаеш... Доколку дојде до тоа, би навивал за Партизан, но доколку не победи Партизан, ќе ми биде мило и за Јунајтед, нормално... Јас сум фан на Манчестер, а навивач на Партизан... Овие две работи се различни... Јас Манчестер освен од Тв и видео-бим, го немам гледано... додека на Југ одам најмалку 3-4 пати годишно... Што би било, кад би било е ова твоето прашање...Далеку од ограничен, верувај далеку...ти кажав само дека може да има повеќе значења...што доаѓаме на тоа дека ти си ограничен и со емоција пробуваш да ми доловиш дејствие кое може да биде погрешно протолкувано.
Твоето навивање за Јунајтед јас немам намера да го оспорам, викаш дека оддамна си навиваш, се е тоа во ред. Навиваш за тим викаш од Европскиот врв и наш клуб, во случајов за Партизан. Епа те молам одговори ми на прашањето што ти го поставив горе. Партизан вака или онака игра во Европа последниве години, што по некоја случајност се најдат во финале тие твои два фамозни клуба од Европски врв и Европски шљам, за кој ќе навиваш?