Фан клуб - РК Вардар

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
http://kurir.mk/sport/rakomet/60703-Borko-za-Kurir-Se-selam-vo-Gumerzbah
Ако вистина платат 120 000 евра можеме 3 играчи да донесеме голман и два бека :D
Само не ми е јасно што мајка бара тамо. Ок пола сезона ќе биде во ракометна нба, а после? Гумерзбах тешко дека ќе се остане во 1лига и би отишол во 2ра со ранг (претпоставувам) послаб од СЕХА лига.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Само не ми е јасно што мајка бара тамо. Ок пола сезона ќе биде во ракометна нба, а после? Гумерзбах тешко дека ќе се остане во 1лига и би отишол во 2ра со ранг (претпоставувам) послаб од СЕХА лига.
Тоа Борко си знае ама па не се у некоја не завидна позиција имаат шанси да се спасат така да може и ќе се спасат ете гледаш фрлаат пари на засилувања

Член од
7 август 2011
Мислења
4.948
Поени од реакции
15.118
Ако се 120 000 евра одлично. Само ќе треба тие пари да се вложат во тимот, а не кај Михајло во џеб да одат :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ако се 120 000 евра одлично. Само ќе треба тие пари да се вложат во тимот, а не кај Михајло во џеб да одат :)
Па кај го одржува РК Вардар сиве овие години, друже?! Ако Михајло ги ставаше парите во џеб, РК ќе стигнеше на нивото на ФК Вардар. Камо среќа да имаме таков човек и во ФК Вардар!

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Во право е Скопје росоњера,не се секирај бато,Михо од свој џеб го финансира клубот,не верувам дека има некој профит. Тоа што Минчо не сотре пред некоја сезона кога ни ги собра играчите ,само да ни наштети директно е факт,но и друг муабет.

И јас се согласувам дека треба да бараме домашно решение голман.Јас би одел со Мисовски,ветеран кој сеуште може да брани во висока форма. За бекови,да бараме проверен странски момак кој ќе биде убоит во напад,и сме конкурентни мислам јас.

и да,секогаш постои можноста Борко да се врати по 6 месеци:)Ако се сеќавате и Наум се опроба во шпанија па се врати во ВАРДАР. Како и да е,му посакувам се најубаво на Борко,нека се покаже во најдобро светло. А Михо и Вујо,добро да ги вложат парите.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Ако се носи бек од СЕХА лига јас би сакал да го земат Роберт Маркотиќ од НЕXE.Дечкото е десен бек 193/98, роден 90та година.Има играно за младата репрезентација на Хрватска што на СП има земено злато.
На шпанците таму им дал 7, на Данците во 1/4 финале 8 и во полуфинале 6 пак на Шпанците.Во ЕХФ купот сега НЕХЕ на гости само 2 разлика мислам дека изгуби од Магдебург,а он даде 5 гола.Се дава од игра дечкото и е во конкуренција за рeпрезентација.Против Горење има дадено 9 гола,против Кадетен 11 гола на 2 утакмици.Дечкото трпа како луд против јаки противници.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Значи сите се согласуваме Мисовски да си го вратиме во Вардар после многу години :D
Во негово време бевме неприкословени во шампионатов :icon_mrgr:
Се надевам дека Михајло ќе ги послуша нашите совети, и плус нема да продадеме ниту еден пикер, а да земеме квалитетен бек :)
Ај едно оф-топик прашање...
Порано Босна (и екипата и репрезентацијата) имаа еден бек шутер, со коса како шлемче. Ич не ми текнува како се викаше, ама цело време по 8 гола ни даваше каде и да игравме :D Што стана со него дали знае некој?

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.653
Не верувам дека од Металург би го дале Митревски, посебно не ако си оди Дарко Станиќ наредната сезона. А мислам дека побрзо би го дале Дивиот отколку Митревски, што според мене би било исправно. И за Столе, јас мислам дека ако не го продадат сега ќе му ја уништат кариерата.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Значи сите се согласуваме Мисовски да си го вратиме во Вардар после многу години :D
Се надевам дека Михајло ќе ги послуша нашите совети, и плус нема да продадеме ниту еден пикер, а да земеме квалитетен бек :)
Порано Босна (и екипата и репрезентацијата) имаа еден бек шутер, со коса како шлемче. Ич не ми текнува како се викаше, ама цело време по 8 гола ни даваше каде и да игравме :D Што стана со него дали знае некој?
Аднан Хармандиќ:)
Навистина одличен играч..
http://www.eurohandball.com/ec/cl/men/2010-11/player/517481/Adnan+Harmandic
Лани беше во Бјерингборо Силкеборг..
Сега е во Вецлар,во Бундес Лига...
http://www.hsg-wetzlar.de/index.php?option=com_content&view=article&id=1478:adnan-harmandic&catid=39&Itemid=64

Член од
7 август 2011
Мислења
4.948
Поени од реакции
15.118
Па кај го одржува РК Вардар сиве овие години, друже?! Ако Михајло ги ставаше парите во џеб, РК ќе стигнеше на нивото на ФК Вардар. Камо среќа да имаме таков човек и во ФК Вардар!
знам знам. Незанм зошо го пишав тоа :D
До кога трае трансвер периодов во ракомет ??

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Што бидна со бекот од Босна што требаше да дојде на проба, Карачиќ ми се чини? И знае некој воопшто за каков квалитет на играч се работи?

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Не верувам дека од Металург би го дале Митревски, посебно не ако си оди Дарко Станиќ наредната сезона. А мислам дека побрзо би го дале Дивиот отколку Митревски, што според мене би било исправно. И за Столе, јас мислам дека ако не го продадат сега ќе му ја уништат кариерата.

Да да,навистина Вардар ќе му ја уништи кариерата,клубот кој го донесе дома од Романија, клуб кој веруваше во неговиот потенцијал.Во никој случај кариерата не му ја уназадија во Металург,кои го играа како замена на Ванчо факинг Димовски. но не,не смее да се каже нешто лошо против металург или извиканиот червар,кој начисто го избрка Столе. И сега пак ВАРДАР се отскликуваат како the bad guys кои ќе му ја уништеле кариерата на Столе.Наум,другар,дај не зезај.

Никој во Вардар нема да го спречи Столе да си ги брка соништата.Како што не го спречија ниту Борко,ниту Наум кој двапати го напушташе Вардар,ниту Дивиот. Нормално дека ќе си бараат оштета од Берлин или било кој друг германски гигант. На Столе му посакувам се најубаво,каде и да се реши да ја продолжи кариерата,но секако дека би сакал да остане до крај на сезоната.

Вчера Столе со Додер се пукнаа од смеење нешто,цел одмор на полувреме правеа муабет на трибини:)
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 19:49 ---
Што бидна со бекот од Босна што требаше да дојде на проба, Карачиќ ми се чини? И знае некој воопшто за каков квалитет на играч се работи?
Денес требало да стигне на проба. Инаку The Trooper имаше напишано за него неколку страни поназад дека се работи за Хрват израснат во Мостар,дечко со јак шут. Јас колку што прочитав е дека минатата сезона бил откритие на сезоната и доста потенцијал покажал. Ќе го видиме каков ќе биде. Ако е малку подобар од Вујо мали и Додер,топ:)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.653
Chains, мислам дека што побрзо го пуштат Столе толку подобро и за него и за клубот. Не верувам дека наредното лето можат од Вардар да земат повеќе пари, освен Столе ако не експлодира на Олимпијада. Може и ќе биде тешко тогаш да се продаде, затоа што побрзо толку подобро, сигурно со парите од Столе од Вардар ќе можат да купат бар тројца квалитетни играчи. Столе мора во далеку поквалитетен клуб каде што ќе може да напредува уште повеќе.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.986
Поени од реакции
74.056
Знае некој кога ќе биде нареднава утакмица со Металопластика?
Требаше да се игра во бедела, ама гледам они нивниот меч со Металург го преместиле од вторник во четврток, па не верувам да играат одма со нас.
Бтв следна утакмица на домашен ни е со Загреб на 8 март.
Цел месец пауза за нас :confused:
Се надевам во овој период другиве ќе си ги доиграат своите утакмици...

Kajgana Shop

На врв Bottom