Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
^ Ти брат ак не ме спомниш ќе си умрам анонимен. :icon_lol:

Шала на страна, мило ми беше шо се видов и помуабетив со кајганџии шо ги знам. Се запознав со неколку нови, мило ми е и за то. Другата собиранка ќе сум покомуникативен и помалце пијан. Писаут.

Член од
26 јануари 2012
Мислења
172
Поени од реакции
430
Их што ми е криво што не дојдов.
Ако сум нова, баш сакав да дојдам..:pipi:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.448
Ако е црвената Ана Меркури (а е) тогаш која беше згодната плавуша до шанкот со другарка што стоеше :)?
Што не отиде да ја прашаш и да се запознаеш? :)

Многу срамежливи бе, барем 10 прашања добив на собиранката „Еј брат, која е оваа?“ и после ги гледаш само си стојат у место. Се исплашивте од никовите или? Само Стеф се запозна со сите девојчиња, на другите сТрам да им е.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Го запознав Правникот (тој убајот со брадата), по се изгледа и Таруно (ми се претстави ко претставник од државен инспекторат, па можи и зато седеше од другата сттрана на шанкот) и уште еден шо појма немам кој е ама беше смешен.
Комплиментите се убава ствар ако ги мисли човек, лошо е од лицемерие да се даваат, а јас за тебе сум целосно во право, ја молам машката популација на форумов да потврди :) Ме изненади твоето присуство, најпозитивно и гледај од сега да идеш почесто на собиранки...ако ти треба ПР тука сум. Патем и од кај ќе знаеше дека најубото дете на форумов се вика Правниче ако не вака :)
(правниче префрлај пари на сметка додека пишувам :icon_lol:)

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
А Таруно да ти бил од келнер до газда од шанкер до обезбедување во кафичот, Tarunoception,
(y)

Таруно (ми се претстави ко претставник од државен инспекторат, па можи и зато седеше од другата сттрана на шанкот)
Се начукав ептен, па затоа го држев шанкот да не падне. :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Еј да, со Џиш и со Џимеј сакав не стигнав да си направма асален муабет ама за нареден пат ке го средиме и тоа:)
Со оние на Џ двата, треба богами... :) Еве, имате отворена покана, да ја посетите Битола. Кабадајското кафе, од мене е :)

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Со оние на Џ двата, треба богами... :) Еве, имате отворена покана, да ја посетите Битола. Кабадајското кафе, од мене е :)
И јас идам, ако го пиеме во Данте...

;)
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 10:25 ---
Комплиментите се убава ствар ако ги мисли човек, лошо е од лицемерие да се даваат, а јас за тебе сум целосно во право, ја молам машката популација на форумов да потврди :)
Велат дека една слика вреди колку илјада зборови...

So?

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Велат дека една слика вреди колку илјада зборови...

So?
Не би било фер да ставам слика од девојчето, а од тебе како главно жири за оценка на убавина на темава да нема слика, нели. И, да очекуваме?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Не би било фер да ставам слика од девојчето, а од тебе како главно жири за оценка на убавина на темава да нема слика, нели. И, да очекуваме?
Па кај се видело жирито да биде оценувано???

:)

Плус, ти си една деценија на форумот, џомба, и сеуште мрчиш ако некој се обиде да стави твоја слика, јас сум гуштер овде, ниту една година немам стаж...

;)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не видов ни една плавуша кај шанкот а веќе двајца пишаа?
Това од форум некоја, или сте се збуниле со шанкерката?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.114
Поени од реакции
23.587
криво ми е што не дојдов, ама ако случајно се берите битола, башка муфте каве, е тоа е веќе злосторство против човештвото ако не дојдам.
сам си се поканив , ако ???

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
...
Мали недостатоци, да се идентификуе Крусер пошо не го упознав.
Како не, јас бев тој типот со којшто се поздрави на минување покрај средишната маса (кајшто имаше гужва од двете страни). Муабетот беше:
Јас: „Здраво, јас сум Крусер. Ти кој си?“
Ти: „Саладин.“
Јас: „А, да, така ти рече“
и потоа ти си замина со пијачката во рака :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom