- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
И да знаеш дека ќе си легнам. Не е мое да бидам тепало за муви.Ако ова е расправија за тебе, ми стои оти прв ќе си легнеш
Добра ноќ...
И да знаеш дека ќе си легнам. Не е мое да бидам тепало за муви.Ако ова е расправија за тебе, ми стои оти прв ќе си легнеш
Не сакам вакви постови да пишувам, но...Не сакам да ви расипувам филм, но ако тоа девојчето со црвената коса ви е јако (no hard feelings) не доаѓам на ниту една собиранка оваа година...
И јас озбилно ти кажувам. Имам главоболка која се лечи со масажа од женска рака. Имаш убава сестра?Озбилно прашувам.
За кое девојче со црвена коса збориш, за тоа на сликата од вториот пост од минатата страна или девојчето на сликата од пред неколку страни?Не сакам да ви расипувам фим, но ако тоа девојчето со црвената коса ви е јако (no hard feelings) не доаѓам на ниту една собиранка оваа година...
Ти, убава сестра? Околу 22 години?Еј,па овој се натрти
А од половината?Јок! Оти? Почна де те боли
Сакаш да се менуваме?Ти, убава сестра? Околу 22 години?
Би ти одговорил, но прашањето ти нема смисла. Оди легни си, сите сме презадоволни од смислата за хумор која ја презентираше....Сакаш да се менуваме?
Би ти одговорил, но прашањето ти нема смисла. Оди легни си, сите сме презадоволни од смислата за хумор која ја презентираше....