Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Не сакам да ви расипувам филм, но ако тоа девојчето со црвената коса ви е јако (no hard feelings) не доаѓам на ниту една собиранка оваа година...
Не сакам вакви постови да пишувам, но...

Пфахахахахахахахахаххаха
хахахахахахаххахаха

Тооо!
Фала ти! Најмногу што мразам е лицемерие, така што вакви постови се подарок на вакви теми. И како доза на искреност и како противтежа на препонскиот напад од Мастурбатомастерите на темава.

D

draft

Гостин
Не сакам да ви расипувам фим, но ако тоа девојчето со црвената коса ви е јако (no hard feelings) не доаѓам на ниту една собиранка оваа година...
За кое девојче со црвена коса збориш, за тоа на сликата од вториот пост од минатата страна или девојчето на сликата од пред неколку страни?
Ако е првото, океј си, ако е второто, геј си. Ауу каква рима... :eek:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Со оглед на то шо не сум активна на форумов, се сомневав дали некој ќе се сеќава на мене.
И така ја гледам јас Шакира (еспањола) кај шо се тепа за песна нешто и кога гледам чупево ми скокна. „ајм стил ин“ си реков! Си муабетиме убај седум минути ем среќна за пречекот, ја прашвам кој има од тие шо ги познавам... Прво шо ми текна е Леандра. Одам кај неа и почекав 3 секунди да ме испроцесира... и кога гледам и таја пријатно изненадена шо ме гледа. Си викам „супер“! После нешто со „колешките на Магде“ ова-она, нати го- дај ми го, и го гледам Бушав. Тој нешто се воздржа и прв пат си напрајвме муабет кај шо не го спомнавме Ресен. Одам во веце, убав муабет со Крејзи ин Лав башка напрајвме трансакција на паломи. И „одлично“! Тончи нешто ме има и на фб па испадна не му текнува „кој сум, шо сум“ па си викам „ок, мислев на полошо“.....
Ги начекав и други шо ги знам од на слики ем од приказни кажвање и збор, два, три со нив и ногу убо ми беше.
Го запознав Правникот (тој убајот со брадата), по се изгледа и Таруно (ми се претстави ко претставник од државен инспекторат, па можи и зато седеше од другата сттрана на шанкот) и уште еден шо појма немам кој е ама беше смешен.

Супер беше!

Леандра, кога би ја бирала „ѓупката шо ме фалеше“, жими мајка ќе те земма тебе. Полна си со комплименти! Сериозно размислував и те бирам тебе. Ама не оти благе везе немаш од ѓупка, не оти си слаткоречива и не оти многу уба појава ми си, ами дека имаш став „шо на ум, то на друм“ и покрај то, си почитувана на која и се верува.

Меѓу другото ќе нагласам дека не ми се свиѓа шо „колешките на Магде“ ми се нешто кажувани со потсмев (Магде карај ги бееее)

Во сличај да заборајв некој, ако ме/се потсети/ам ќе апдејтувам.

S

StormRage

Гостин
Глеам дојде време и ја да пишам... мада освен Џену никој не ме памети :D
иако со леандра ептен тука го запнавме алекс со вмровците и скопје 14та и покрај то и Крузер страдаше на муабетот, Princess Of Evil интересантна али уште не ми се верува дека од Тга нема мамурлак а камо ли нејзе да и се верува дека низ струга по кафиќи има апсинт :D , со фантом денсот на What Is Love, конечно Тончи го запознав, Џиш(ко) исто така интересен момак :) ама многу против лада збореше, Со Саладин критики за музика, и Дибек... Јех Џену трнавме со „електрашки“ муабети, охрид екипа... си ги најдов луѓето од мојот крај хаха... незнам таму сигурно некој заборајв пошо со скоро сите се запознајв а слабо памтам имиња... и уште еднаш извини на девојката шо се удри со главата од мене пошо забележав дека нејзе поќе ја болеше :D и Acid нешо на криво ме глеаше...
Сеа чекам Леандра то антибугарсковмровска група да прајме, и да... блузата ми ја бараше нешо или така ми се чини? :D
--- надополнето: 13 февруари 2012 во 01:38 ---
Лее мериџејн ја заборајв... ќе ме скини :D

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.399
Поени од реакции
25.247
Многу добра собиранка, фини луѓе, добра атмосфера и местото не беше толку тесно ко што го праевте. Не знам ама според муабетите очекував некој ходник дека ќе е, а беше таман. Добро, можеби затоа што повеќе луѓе имаше надвор него внатре ама не е битно... Се запознав со неколку форумџии, прво се запознав со СашенКо за од околу да му објаснам кој е прв на табела во серија а, после се запознав со Max Legend и штета што беше само разменување на никови, немавме прилика да си направиме муабет ама затоа постојат и други собиранки. А да, пред да влезам го запознав pravnice, ама мислев дека тој е тој Таруно и тек после пола сат дознав дека грешам. А Таруно да ти бил од келнер до газда од шанкер до обезбедување во кафичот, Tarunoception,
Ја запознав Ana Mercury и не се здткав, така да од Болигла аргументот не важит за мене. Го запознав Грејвдигер, StormRage, Alex the Great, па... stormspeaker, штета што и со него многу малку направив муабет.. не можам да се сетам на некој друг... запознав малку форумџии, другите ги знаев, едно 15-20 форумџии ги знаев од порано.
Од форумџиите кои ги видов беа DBack, а мислев дека тој е Абадон, и Bjorn, а мислев тој е DBack, и тек заврши забавата скоро и беа заминале кога ми кажаа кој бил кој иначе сакав да се запознам и со нив двајца. И Крусер си отишол порано, сакав да го запознам и него.
Нареден пат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom