Не можам да ги најдам сликите ..... е то беше шо беше
А шо не смее под бундата да носам зелено џемперче.. или шо и да е !?Зашто лажеш?
Чру стори... мене ми се деси.. па ко попарен барав тастатура да и кажам нешо, а да не се приметува д`ткањето.Џабе и да знајте која е, пред нејзе да излезите ќе се з'дткате ко деца.
Damn you, you ruined my business plan((Црвенкапа се срами па ме замоли да споделам....
AnaMercury е никот, има 21 година близнак у хороскоп, учи при основното училиште "име на некој народен херој комунистички", од Куманово е. Црвенава коса и е стара нецели три недели, претходно беше плава...
Де па ти, ќе има и мажи.Не сакам да ви расипувам фим, но ако тоа девојчето со црвената коса ви е јако (no hard feelings) не доаѓам на ниту една собиранка оваа година...
Лоша идеја е да го започнеш ова, верувај ми.Де па ти, ќе има и мажи.
Лоша идеја е да го започнеш ова, верувај ми.
На крајот ќе те боли главата и задниот дел од телото...
Многу оригинално. За секоја идеја има слика, на краjот ќе станеш нем и ќе размислуваш во слики. Оди легни си сега, немам никаква желба да се расправам со IQ < 95...
Онака, чисто информативно... болки од глаата да не имаш, ти?Лоша идеја е да го започнеш ова, верувај ми.
На крајот ќе те боли главата и задниот дел од телото...
Јок! Оти? Почна де те болиОнака, чисто информативно... болки од глаата да не имаш, ти?
Ако ова е расправија за тебе, ми стои оти прв ќе си легнешМногу оригинално. За секоја идеја има слика, на краjот ќе станеш нем и ќе размислуваш во слики. Оди легни си сега, немам никаква желба да се расправам со IQ < 95...
Што е ова вечерва?Онака, чисто информативно... болки од глаата да не имаш, ти?
Озбилно прашувам.Што е ова вечерва?
Atrocity exhibition?
Луѓе, немам желба да се расправам со недоквакани. Еве ти го типот од погоре, дружете се...