Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ми прска главата..Стеф ме почасти со еден врел танц и научив три чекори плус. Сега заедно со на Стефанчо девојка му се упишуваме на танци. Не го препознав, ослабел многу. Дибек е такво позитивно човече, насмеано тоа е чудо едно. Кој не го знае веднаш нека му трола по пп за запознавање. Неса девојката со најубави очи ќе ме носи на кафе, а Ипси е срце. Бјорн пред да се напие е спремен да убие човек, така да бегајте од него. Од кога ќе испие десет пијачки веднаш се преобразува во фин соговорник :))) Како и да е, дечкото како што е на форум таков е и у живо, тоа е позитивната ствар. Алех на следните избори ќе гласа за СДСМ и го мрази проектот 2014 :icon_mrgr:
Дојдоа и луѓе со кој се немаме видено можеби 3/4 години, Бушав, Зоне, Зафркната, Фантом и Вампирката. Таруно е педерче не се намачка со вазелин. Убава собиранка во секој случај.
Афтерчето лудница (музиката оток), испив 2 литри вода и телефонски присуствував во Маракана:pos: Но се заборава со битката на камен мост, иначе како за информација на Борг дроне, Еспањола и Џиш, снег имав и во џебот. Друг пат од ваша страна сум, Тончи сам. Сендвичот од бившо Фреш комотно тројца можат да го јадат и да им остане. Мац)) имаше право, мајонезот е ист како од седмица, само кечапот им е чуден, но бољи е сендвичот.
Џени гледам дека преживеала, уште Македонка и Принцезата нека се пријават на шалтер.
Цитро е педер во душа пак не дојде.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 11:26 ---
И Магде е себична :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јас сигурно имам денсано ко Димитри :facepalm:

Уште никој не е станат, значи супер било :pos:

Него знаев дека нема да дојдат толку колку што викавте, колку имаше на списокот, 70, 80? Стара багра Кајганџии непријавени дојдоа да надокнадат :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562

Него знаев дека нема да дојдат толку колку што викавте, колку имаше на списокот, 70, 80? Стара багра Кајганџии непријавени дојдоа да надокнадат :)

Не ма не, не играше така :pos:

На сите сега сменете им го никот во педерчиња. Или да им отвориме тема :)))
Моментот кој го мразам на собиранки е сликање...кој сака да види како е ќе дојде, нема потреба од јавно објавување. Ако ме има некаде не давам дозвола за јавно објавување, чисто да си напоменам :)

С

сашенко

Гостин
Има свашта на сликите :pos: ама шо ако ве има кога некој не ве знае може само да погаѓа...и да му биде жал што не дошол

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
Those pink elephants...
Фак не идам на ненајадено по собири. Не за друго,брука бе после 3 пива да се осеќаш млитаво.

Наспрам тоа, собиров како за мало место и како организација беше изненадувачки успешен.. Запознав со старонова крв, се видов со оние постарите. Изненаџење ми падна Охридска багра, Принцезата, Ана Меркјури со Мериџејн-цимерка и избацувањето на Бушав. Ќеф ми беше за паркашите шо дојдоа, (Статус ми дужиш објаснуење за робата шо ќе ја зимаш деновиве). СаШеНкО физички не го замишљав ко Орландо Блум, ама брате опуштено дете е. DBack позитивно... zafrknata the ultimate опуштена цура - класа Princess of evil. Бенеамата ко да го иам видено у некоја друга.
Музичето беше на ниво - посебно прологот со швалерката <3. Исто и муабетот со ВилиБ за книгите.
Мали недостатоци, да се идентификуе Крусер пошо не го упознав. Исто и другарка и` на Fallen. И баграта што седеше натака.
На кајганџиите им треба овакво нешто every once in-a-while.

Over and out.
П.С. Борг, das kafe ist nicht problem за деновиве.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ја малку мрчаторски ќе пристапам кон темава али јбг:icon_lol:
Се си беше топ нормално, ама со еден член продискутиравме дека иако ова беше успешна збиранка, сепак не е како порано коа се збираа луџево.Не знам дали членовиве се срамат или само чекаат некој да им пристапи(а во никој случај тие не пристапуваат), али како и да е треба да бидат поопуштени и повеќе насмеани(пошто видов многу -данеречам- намуртени фаци).
Енивејс, упознав некои нови фаци, се видов со старите, добра смеа падна така да може да се каже дека беше успешна збиранка, и да, треба да се праат што почесто вакви настани!:)

С

сашенко

Гостин
СаШеНкО физички не го замишљав ко Орландо Блум, ама брате опуштено дете е.
А личам или требало да личам :pos:...пошто знам дека еднаш ставив сликата од блум она форум за фризури темата мислам дека беше пошто косата ми беше тогаш како блум на една слика хахаха.....иначе јас и блум :confused:

H

HITCH

Гостин

Па, кој да знае дека на форумов освен пријатели може да се најдат и подзаборавени роднини. :pos:

Инаку, јас иако не се сликав, ама ако некаде сум залутала случајно, не ја објавуајте сликата или мене отстранете ме. Да не се расправаме, за Божја љубов!!!

П.С. Борг извини, ама не се сеќавам на тебе, а може и 100 пати да си ми се претставил, мене денот ми беше лудило, а и вечерта продолжи така. :D Би било интересно да си направиме муабет за историска граматика на старогрчки јазик. :pos: :pos: :pos:

Најс ту си ју ол. :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Борг беше во скапан ан? КОЈ Е БОРГ? Владимир рече дека е на германски! Леле, следен пат сите со маички со никовите :pos:
Значи вие ептен сте биле пијани :pos:
Скапан ан, одлично име :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom