leandra
Модератор
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 23.641
- Поени од реакции
- 38.562
Ми прска главата..Стеф ме почасти со еден врел танц и научив три чекори плус. Сега заедно со на Стефанчо девојка му се упишуваме на танци. Не го препознав, ослабел многу. Дибек е такво позитивно човече, насмеано тоа е чудо едно. Кој не го знае веднаш нека му трола по пп за запознавање. Неса девојката со најубави очи ќе ме носи на кафе, а Ипси е срце. Бјорн пред да се напие е спремен да убие човек, така да бегајте од него. Од кога ќе испие десет пијачки веднаш се преобразува во фин соговорник )) Како и да е, дечкото како што е на форум таков е и у живо, тоа е позитивната ствар. Алех на следните избори ќе гласа за СДСМ и го мрази проектот 2014
Дојдоа и луѓе со кој се немаме видено можеби 3/4 години, Бушав, Зоне, Зафркната, Фантом и Вампирката. Таруно е педерче не се намачка со вазелин. Убава собиранка во секој случај.
Афтерчето лудница (музиката оток), испив 2 литри вода и телефонски присуствував во Маракана Но се заборава со битката на камен мост, иначе како за информација на Борг дроне, Еспањола и Џиш, снег имав и во џебот. Друг пат од ваша страна сум, Тончи сам. Сендвичот од бившо Фреш комотно тројца можат да го јадат и да им остане. Мац)) имаше право, мајонезот е ист како од седмица, само кечапот им е чуден, но бољи е сендвичот.
Џени гледам дека преживеала, уште Македонка и Принцезата нека се пријават на шалтер.
Цитро е педер во душа пак не дојде.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 11:26 ---
И Магде е себична
Дојдоа и луѓе со кој се немаме видено можеби 3/4 години, Бушав, Зоне, Зафркната, Фантом и Вампирката. Таруно е педерче не се намачка со вазелин. Убава собиранка во секој случај.
Афтерчето лудница (музиката оток), испив 2 литри вода и телефонски присуствував во Маракана Но се заборава со битката на камен мост, иначе како за информација на Борг дроне, Еспањола и Џиш, снег имав и во џебот. Друг пат од ваша страна сум, Тончи сам. Сендвичот од бившо Фреш комотно тројца можат да го јадат и да им остане. Мац)) имаше право, мајонезот е ист како од седмица, само кечапот им е чуден, но бољи е сендвичот.
Џени гледам дека преживеала, уште Македонка и Принцезата нека се пријават на шалтер.
Цитро е педер во душа пак не дојде.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 11:26 ---
И Магде е себична