искрено од фанови на Пепе,Рамос,Коентрао и остала багра не може човек да очекува подобар пост
Значи и Мунуа, голманот на Леванте заслужи црвен зошто сакаше да го удри Пепе !? Пошто нели (според вас) битна е намерата, не дали имало удар.
Кој подобар пост бе братче !? Вистината што вие ја теравте ви ја кажувам. Или сега не е вистина кога не ви одговара !?искрено од фанови на Пепе,Рамос,Коентрао и остала багра не може човек да очекува подобар пост
Забрае уште две:Типичен натпревар на Барса годинава
- недосуден пенал врз Меси
- поништен регуларен гол заради офсајд + 3 ситуации без никаков офсајд а судени против Барса
- противниците ја сопираат топката на гол линија ала Суарез, нема пенал нема црвен
Типичен натпревар на Реал годинава
- противникот поведува
- пенал за Роналдо
- црвен за противникот
- абе ајде уште еден пенал за Роналдо
да вадам статистика за годинава кој победува а кој губи кога изиграле Барса - Реал ??Ќе ви одговорам у ваш стил. Кој губи има право да се љути.
И дај доста ни го шмокате, ни ги потековте ебаве. Плачите у ваш фан клуб, немора на секоја тема да праете поплава.
--- надополнето: 12 февруари 2012 во 23:38 ---
Забрае уште две:
- Меси промашуе
- Роналдо дава
Ај остани ми и ти со здравје, пази да не преладиш -10 моментално. Би ти препорачал топли чаеви, греалка и едно кебенце околу тебе да не ми настинешда вадам статистика за годинава кој победува а кој губи кога изиграле Барса - Реал ??
колку погоди Меси,а колку Роналдо.....ај останете ми со здравје
Искрено, не ме интересира. Вие сте тиа што напињате цела вечер, ја си уживам моментално и си гледам сеир (нешто што вие праевте 3 године и со право)да вадам статистика за годинава кој победува а кој губи кога изиграле Барса - Реал ??
колку погоди Меси,а колку Роналдо.....ај останете ми со здравје