Кајгана собиранче, 11.02.2012 (сабота), кафе „Мистик“, 20:00 ч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ете сум, претепана, и појма немам зошто сум засипната, најверојатно коа се деревме со burn84 :pos:

Не бе брат, да ме утепаш пак не ми текнува кој беше :icon_lol:
Те зезам, нормално, и остај тоа него точно е дека збореше со Леандра на телефон од Маракана, јас ти ја дадов :icon_mrgr:

Да, ептен блиц само, ич не свртивме муабетче, ај нареден пат :)

Вака сеа кога размислувам, уствари само на почеток што сум се запознала со нови луѓе, сите покасно што дошле не ги запознав, Магде на пример, и колешките :icon_mrgr: И не знам како сум можела да не приметам толку убави цури. Јебига, нареден пат не пијам :icon_lol:
Ептен супер беше, ми се свиѓаше дека сите се смееа и дека беа весели (да не ве набројувам сите поединечно). Само не ми е јасно како стигнав до Маракана, значи начинот дали сум отишла со такси дали пешки стварно не знам, ц ц ц..
Ти ма ако знаеш зошто ми вртеше у 2 вечерта глава сечам :pos:

I

Iblis

Гостин
Ја че даам оше 10 евра на врз 100-те, колку да се движат работите :D

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Сеа муабетов...кој ќе го продаде името, добива дури и политичка форма :oops:

I

Iblis

Гостин
Немојте погрешно да ме разберете, мене не ми е до името, интересно ми е да сум во игра :tapp:
Читам добро сте поминале.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
I

Iblis

Гостин
Дај бе кажете која е црвенокосата, ќе неможам да заспам вечерва :confused:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дај бе кажете која е црвенокосата, ќе неможам да заспам вечерва :confused:
Ти кажувам чисто да не досаѓаш....девојката се вика Ani_Morrison порано била активна а сега само дружбата и останала:) Девојката е од Кавадарци и е сингл. Трансакциска у ПП ти праќам.

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.103
Поени од реакции
25.393
Јас супер си поминав, се упознав со неколкумина, дел и не ги запамтив, повеќе се концентрирав да се видам со некои што не сум ги видел од поодамна.

Клабер на вечерта-Џиш

Дечкото на студовиве, и на сред протест на возачите од Македоснки Железници кои возат со максимум 40 на саат, дојде од Битола за да присуствува на собиранката и од мене има чиста 10-ка. Малку ме изнервираа на шанк со дозите за пијачки али во главном не се жалам, и скоро сите што дојдоа беа позитивни, без намќори и мрчатори. Кога ќе размислам. Музиката беше како шафл верзија од мојот компјутер. Од метал до екс ју рок, до мамбо намбр 5 до се и сешто. Се надевам се гледаме пак.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom