It's Always Sunny in Philadelphia!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ја привршувам,и слободно можам да кажам дека е најдобрата нова после легендарните Онли фулс енд хорсис и Фрејзер ситкоми воопшто. Какви биг бенг,какви пријатели какви Запознавања на мајка,марш во пизду материну.

Серијава :cuc:

Некој да не знае кога ке излезе нова епизода?

Ми варираше од супер-смешна до ултра-глупа. Никогаш не ми било потешко да оценам серија, нити да се одлучам што мислење имам... Изгледав три сезони, после не ја можев. Можеби некогаш ќе ја догледам. Имаат уникатен хумор, но и инфантилен пристап од типот: денес ќе зборуваме за тоа и тоа... Претпоставувам дека поминува добро но само за одбрана група фанови. Најмногу се смеев на епизодата со Charlie i Frank со отпадот што го собираа :)

Прочитав уште лани кога ја гледав една интересна работа околу втора сезона: Danny DeVito снимал некој филм и немал време за серијата, па така решиле во неколку дена да ги снимат сите сцени со DeVito од цела сезона, и потоа да го снимаат остатокот. Ова мора да е уникатен потфат :)

^Ајви, добар аватар (y)

Јас би рекол лошо поминува кај одбрана група гледачи, Ио. Серијава е универзална и се лепи за секого со тек на време, или инстантно. I don't give a shit.
Сите што имаат пишано до сега се ултра задоволни, освен оваа jessie од погоре, која најверојатно ја фаќа понекогаш на фокс додека си лакира ноктите, "ugh glupana serija kade ne mi kazuvat koga da se smeam" Oди си одтука, разбери дека не те са-ка-ме! Ама Ио, твоето мислење го почитувам иако неоправдано овојпат и еве, ќе ти дозволам да изиграш на вкус карта. Јас, без двапати да размислам ги давам цели бигбенг, himym и two andahalf men од осма навака, за само уште 2 сезони со темпото кое го имаат овие уште од почеток. Гледам далечната 2009та сум ја отворил темава, не памтам да се немам насмеено на епизода. Серијава ќе биде култна, тогаш ќе ми лајкнувате мислењата ама јас ќе бидам whateveer.. :свиркам:

Не знам ни сам дали е вкус. Првите две сезони бев екстра задоволен. После некако почна да ми опаѓа филингот и да забележувам мани... ма да не се сеќавам точно што беше, знам само дека донесов одлука да ја прекинам. Ги имам некаде по дома до 5-та сезона па што знам, ако остане време во март може ќе ја изгледав. Кога ја изгледав HIMYM, серија што ја мразам, зошто не и оваа. Тоа што ќе биде култна ја врзува дирекно за одбрана група гледачи. Не е така меинстрим, во смисла што да речеме, не познавам никој надвор од форумов што воопшто знае за серијава. Тоа и не е многу важно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom