burn84
Говорете Македонски
- Член од
- 4 февруари 2006
- Мислења
- 6.579
- Поени од реакции
- 1.500
Скапанан беше изум на вечертаЗначи вие ептен сте биле пијани
Скапан ан, одлично име
Скапанан беше изум на вечертаЗначи вие ептен сте биле пијани
Скапан ан, одлично име
Од жал за Витну Хјустон.Никој не беше пијан, освен сите.
Кај ја да лажам студентки по психологија, одма ќе ме познаатЈа колку шо памтам на другарките мои им кажав дека си верен, така да... НЕ ЛАЖИИИИИИИИИИИИ
Вие мора да сте венчани за Маракана со Суси, а Таруно не ве дружел оти лоши спомени има од тоа местоСкапанан беше изум на вечерта
Те замишљав више као Мет дејмон или некој таков од англо саксонска физичка градба.А личам или требало да личам ...пошто знам дека еднаш ставив сликата од блум она форум за фризури темата мислам дека беше пошто косата ми беше тогаш како блум на една слика хахаха.....иначе јас и блум
Не се чепкај море...Вие мора да сте венчани за Маракана со Суси, а Таруно не ве дружел оти лоши спомени има од тоа место
Пијана била Леандра ПакНајмногу мака ми е што сум ја пропуштил таа битка на Леандра по муабетов нешто слично на Дон Кихот со ветерниците
Те разочарав?Те замишљав више као Мет дејмон или некој таков од англо саксонска физичка градба.
И ја од мука дома се напивОд жал за Витну Хјустон.
И Леандра многу тагуваше за Цитро.
Како не ти е срам уште да се појавиш на темава!Пијана била Леандра Пак
Од мака за тебеПијана била Леандра Пак
Зашто да ми е срам..ја не реков дека ќе дојдам,да реков ајде да излажев..вака чист сум..Како не ти е срам уште да се појавиш на темава!
Пишувајте вие вака, па после ќе се чудите зошто не доаѓаат повеќе девојки на собиранкитеедна од тие другарките на магде мислам дека сакаше да ме силува
Ќе се организира, се надевам еднаш во месецот или еднаш во два месеци. Поскоро сигурно не, затоа што се губи филингот. Читам дека некој се пожали на топлото вино, а некој на погрешен кусур. Јебеш га, никаде не е идеално. Не верувам дека некој имал намера да ве оштети со кусурот, туку дека настанало збунка поради големата гужва. Секако, си требал да реагираш. Макар и кај мене. Еве, мене батката во два наврати ми врати по 20 денари повеќе кусур, а на Бидик џин-тоникот му го наплати 20 денари наместо 80Не беше страшно, што значи може почесто да се организираат - апел до админите.
Цк. Оти да беше, немаше да пишам.Те разочарав?
Која мака бе Цитро? Не се секирај Алекс гласа за СДСМ на следните избори, а башка хит песна на Леандра цела вечер и беше:И ја од мука дома се напив