- Член од
- 18 септември 2011
- Мислења
- 5.444
- Поени од реакции
- 5.570
На ова мислеше?
На ова мислеше?
Come out of the closet bro.Луѓето овде во Македонија почнаа да се мразат заради овие два клуба, па не сакам да замислам како е во Шпанија. Пред некоја недела за Ел Класикото што беше на Ноу Камп, каде што бев излезен имаше тепачка околу утакмицата . Ова треба да е спорт луѓе, треба да се дружиме преку него, а не да се тепаме. Овде навивачите на Реал пишуваат, од Барса фановите се вакви, такви, овие другиве им враќаат со иста мера, провокации фрчат на сите страни, некои другари се однесуваат поинаку спрема мене заради ова глупо ривалство. Многу лошо е ова, па вие што сакате кажете. Изгубивме и сега што? Не ни зависи животот од ова, гледајте си го факултетот, училиштето, вработете се, најдете некоја добра девојка, ова е само нешто што треба да го гледаме за забава.
Кажи ми што сакаш да кажеш, па ќе зборуваме.Come out of the closet bro.
sea i ti preteraНа ова мислеше?
Да, да. 100% е тоа причината. Прво изгледај повеќе натпревари па после кажувај. Меси во последните натпревари, и со Чави и Иниеста зад него, пред него, до него, над него, не е истиот Меси кој сите го знаеме. Која е точната причина за овие негови слаби партии не знаеме, ама со сигурност тоа не е затоа што ги немал Чави и Иниеста зад него.Меси не е оној истиот без Чави и Иниеста зад него и тоа уште еднаш се докажа!
Не бе 10 поена си е сликава.sea i ti pretera
ke pocekas malku za 20 boda
Финтаа? Ке го прашаш Ел Нињо ке ти објасни, он беше по финтите.Незнам, изброј колку има Барса па кажи ми. Незнам што е финтата сега, имаме повеќе официјални трофеи од вас. Какви се такви, повеќе се.
истото сакав да го пишамЗнам што е причината за Меси, дрогите што ги користеше му ги украл Џереми Лин...
Друже 3 пати по ред Барса ја освојуваше, не 4.Факт е дека Барса ја освојуваше примера 4 пати по ред (мислам) и 2 пати ЛШ во последниве години,
Мислам дека играчите се презаситени, ја нема таа желба, Пеп исто е заситен, бара нови предизвици, затоа и оваа сезона постојано прави некои експеримети со тимот, Реал и Мурињо се многу погладни за титули и тоа се гледа.
Фала брат да ви се вратиИ да не речете нешто, Мадриѓани честито Ла Лига, последна да ви биде <3