Фан Клуб: Барселона

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe nesto se slucuva,a toa go znae samo rakovodstvoto na barsa :)
igracite se kako kamenja,a pep gi cuva na klupa cesk iniesta i xavi :D

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Ништо не се случува освен тоа што Пеп е на дроги. Мислев со враќањето на Тито ќе се освести ама нема лек. Ќе се бори за титулата а игра со Тиаго и Серхи Роберто кога ги има Чави, Иниеста и Фабрегас на клупа. Цела сезона ни поебаа судиите и триповите на Пеп...3-4-3, некои си младинци...Чави одмараше 3-4 натпревари по ред, па Сколс е 37 години и игра секој натпревар во ЕПЛ. Ќе се надеваме на Тељо и Роберто против ебената Осасуна која ја победивме 8-0, 4-0 и 1-2 сезонава. Примера е загубена, се надевам барем во ЛШ нема да трипа мистерот.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Еве доказ за кого судат судии. Целата теорија дека на Барселона и се помага падна во вода. Незнам што да кажам ова е мизерија.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Шо би рекол велија: ДИКТАТУРА НА ДЕЛО!

не е хумано ова да им се посерам на Ла лига

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.831
Поени од реакции
10.242
Која година е ова бе говеда 1960 или 2012, поочигледно не може да биде. Дајте им ја титулата да не се мачат фудбалериве да играат до крајот на сезонава.

I

IBIZA SOUND

Гостин
ke se zadovolime so eden trofej,ako mozeme da go pobedime bilbao vo kupot :)
vo spanija odamna se zagubeni sansite,vo LS se znae deka nemame nikakvi sansi :)

P.S ovoj natprevar ne li vi izgledase kako da e mesten

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Успех е после 2:0 и 3:1, да стигнеш до 3:2.
Браво за Тељо, другите нека се засрамат.

R

Rigel Kent

Гостин
Ocekuvam poostra reakcija na klubot bidejki ova stanuva smesno ,kako e mozno tolku pogresni odluki vo steta na Barca

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.150
Поени од реакции
25.290
Сериозни сте ? Или на радио ја слушате утакмицава без да гледате.
Им се замараш? :D
Смеј им се у фаца, од увек барале кривица во други и ќе ја бараат. Нема што да им се објаснува нека си веруваат во некои измисљотини, а ние ќе си се радуваме на "заслужениот" трофеј! :D

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
пак ???? пак оштетување. нема потреба повеќе арчење на зборови, а вие задридисти ако немате 2 чисти во главата радувајте се на овој „заслужен“ трофеј
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 22:08 ---
И фали на Барса сега Жоан Лапорта кој ниту седеше мирен ниту пазеше на зборовите после ваквите случки
--- надополнето: 11 февруари 2012 во 22:27 ---
Маскерано по завршувањето на мечот добил и втор жолт картон, и ќе ја пропушти Валенсија :facepalm::facepalm::facepalm:
нема крај со ова значи

Kajgana Shop

На врв Bottom