Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.044
Поени од реакции
1.169
Meazza bil so atletski pateki a i juzerot ti e meazza :D
Нема патеки? Не го заев тоа... гледам дека публиката е многу далеку од теренот а 80 000 тешко може да се исполни.

Што да правам кумот е крив за името... ама не на стадионот на играчот мислел :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.430
Поени од реакции
114.044
Ако излеземе со Снајче, Форлан и Милито напред сигурен сум дека ќе јадат 3 комада минимум!

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Кога ги гледам стадионите во италија и нивната посетеност за разлика од англија и шпанија да ти стгане мака.Еден виган и една сарагоса имат поголема посетеност на стадионите одколку еден интер,милан,наполи,удинезе губрентус и тн.Едноставно мака да ти стане
Пишиш за стадиониве, ама како да не гледаш фудбал? Кога си видел Јувентус Арена да биде празна? Секогаш е полна до последно место иако е мал капацитетот, ама полна е на секој натпревар, исто така и наполи стдионот секогаш е полн, затоа некогаш информирајсе па после пиши!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Пишиш за стадиониве, ама како да не гледаш фудбал? Кога си видел Јувентус Арена да биде празна? Секогаш е полна до последно место иако е мал капацитетот, ама полна е на секој натпревар, исто така и наполи стдионот секогаш е полн, затоа некогаш информирајсе па после пиши!
Што зборуваш глупости во италија стадионите се полни само кога се игра некои дерби натпревари.И на јувентус стадионот не беше полн кога игравте со Сиена.Не беше исполнет до последното место.Стадионот беше исполнет околу 60-75 % што за разлика од другите екипи е солодна бројка.Но сепак неможат да ги достигнеме ние остананите држави кгоа и последната екипа на последниот натпревар кога се знае дека испага од лигата стадионот е полн.Така да тоа тие докажано нема што да се буниш.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ни на Јуве ни на Наполи секогаш не се полни стадионите до последно место поготово не кај Наполи.Кога велам до последно место мислам баш онака да нема празно седиште.Инаку во Италија стадионите се со поголем капацитет од оние во Англија па затоа ретко кој стадион е полн освен на дерби утакмица.Не дека ако е обратна ситуацијата во Италија ќе бидат така исполнети ама разликата помеѓу некој стадиони во Италија и Англија е огромна.(Стемфорд Бриџ 40.000-Сан Сиро 80.000)

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Што зборуваш глупости во италија стадионите се полни само кога се игра некои дерби натпревари.И на јувентус стадионот не беше полн кога игравте со Сиена.Не беше исполнет до последното место.Стадионот беше исполнет околу 60-75 % што за разлика од другите екипи е солодна бројка.Но сепак неможат да ги достигнеме ние остананите држави кгоа и последната екипа на последниот натпревар кога се знае дека испага од лигата стадионот е полн.Така да тоа тие докажано нема што да се буниш.
60%-75% мислам дечко дека си во грешка, и не се бунам, вистина не беше до последно место со Сиена, само мал дел небеше наполнат, за разлика од другите стадиони јуве кога игра, игра со полн сатадион! евети видио, а јас ти гарантирам дека само 90% беше полн стадионот --- надополнето: 11 февруари 2012 во 23:05 ---
а да те цитирав пошто рече дека и јувентус кога игра е празен стадиониот иначе немав намера, постот ти беше до некаде на место!

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
60%-75% мислам дечко дека си во грешка, и не се бунам, вистина не беше до последно место со Сиена, само мал дел небеше наполнат, за разлика од другите стадиони јуве кога игра, игра со полн сатадион! евети видио, а јас ти гарантирам дека само 90% беше полн стадионот
а да те цитирав пошто рече дека и јувентус кога игра е празен стадиониот иначе немав намера, постот ти беше до некаде на место!
Со новиот стадион јуве има најголема посетеност на натпреварите кои ги игра на домашен терен тука нема што да се негире.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Со новиот стадион јуве има најголема посетеност на натпреварите кои ги игра на домашен терен тука нема што да се негире.
Епа, тоа е де друже и јас ти го кажувам тоа, ама ти во твојот пост го имаше спомнато јувентус како да игра со празен стадион, па зато те цитирав!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако излеземе со Снајче, Форлан и Милито напред сигурен сум дека ќе јадат 3 комада минимум!
Мора да го јадат 3+ нагоре Новара утре,башка ќе ја играм на спортска 3+,ама ако излезе со Снајдер,Форлан и Милито...е тоа ќе биде интересно за гледање.

Ме интересира сеуште е повреден Гуарин и за колку време се враќа ако е повреден ?

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Мора да го јадат 3+ нагоре Новара утре,башка ќе ја играм на спортска 3+,ама ако излезе со Снајдер,Форлан и Милито...е тоа ќе биде интересно за гледање.

Ме интересира сеуште е повреден Гуарин и за колку време се враќа ако е повреден ?
Требало да биде спремен за 14 дена.

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
http://soccernet.espn.go.com/stats/attendance/_/league/ita.1/italian-serie-a?cc=5739
off topic, cisto informativno za ispolnetosta na stadionite vo seria A ovaa god..
da se znae deka juventus stadionot e duplo pomal od onoj vo milano
Никој тоа не го негира, само поентата е во тоа што сите викаме нека биде помал капацитетот и во италија ама да бидат полни стадионите да личат на нешто!

Kajgana Shop

На врв Bottom