Manchester United v Liverpool; 11-02-2012; Kick off: 12:45; Day 25 Old Trafford

Како ќе заврши натпреварот

• Вкупно гласачи
    124
Статус
Затворена за нови мислења.
B

BooBojan

Гостин
Да му се плукнам во дербито,искрено очекував џентламенско дерби,без тензии,ама очигледно гордоста и кај Евра и кај Суарез е толку голема,што ако треба за инает ќе изедат по една вреќа сол од инает.
Јунајтед ме изненади заради тоа колку ја држеше средината од теренот,и колку ја имаше топката во посед.
Можеби накај 70 минута требаше според мене да ги внесе Погба и Парк место Гигс и Велбек,првиот да осети атмосвера на дербито,а вториот место Гигс кој беше домакински изморен.
Еванс денес одигра одлично,Рафаел го сакам цела сезона десен бек,а Тони човече,МОНСТРУМ.Денес беше дуел на двајцата најсупериорни физички спремни играчи на своите позиции во Англија,а Тони го надигра Енрике.За Руни нема што да велам,само мора да биде посмирен,а и изгледа повеке му годи Чичарито отколку Велбек.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе Евра црнчево најде правда да кажува, гази го бе тука.
Што е крив Евра? Што и покрај навредата што ја претрпе, испадна човек пред се и му пружи спортски рака на дабарот? Добро е и со волку што помина дабарот, само со радување пред нос, јас да бев ќе се соблечев и газот на сред фаца ќе му го ставев, е*ати лузерот... Не 8, 80 натпревари казна да му дадат, да даде Господ... Имав добро мислење за него, до пред да направи вакви глупости, незнаев дека е смрден...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Тони човече,МОНСТРУМ.Денес беше дуел на двајцата најсупериорни физички спремни играчи на своите позиции во Англија,а Тони го надигра Енрике.
Ќе те цитирам само за ова, да се согласам. Не да го надигра, баш пишав и во мојот пост тука за утакмицава. Прв пат да видам сезонава Енрике да биде инфериорен со било кое крило од лигава. Секоја чест.

B

BooBojan

Гостин
Ќе те цитирам само за ова, да се согласам. Не да го надигра, баш пишав и во мојот пост тука за утакмицава. Прв пат да видам сезонава Енрике да биде инфериорен со било кое крило од лигава. Секоја чест.
Моментално тешко кој бек во свет може да го сопре Тони.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Моментално тешко кој бек во свет може да го сопре Тони.
А знаеш што е трагичното тука според мене, што левата нога пример му е толку слаба што имам осеќај дека јас сум посигурен.....али затоа како му работи тоа десната....ма во глобала како ги работи бековиве, секоја чест.

П.С. Чекај да начекаш фан на Реал (Марсело) и Барса (Абидал) па ќе видиш дали е не запирлив :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А знаеш што е трагичното тука според мене, што левата нога пример му е толку слаба што имам осеќај дека јас сум посигурен.....али затоа како му работи тоа десната....ма во глобала како ги работи бековиве, секоја чест.

П.С. Чекај да начекаш фан на Реал (Марсело) и Барса (Абидал) па ќе видиш дали е не запирлив :)
Ма немој да ме јебеш бре ! Марсело, копач, во дефанзива ич не ме бендисува, ама во офанзива е добар... За мене преценет фудбалер...
(да не ми ја учука сега некој од мадристиве) :cautious:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Тони наликува на Бекам врскаат немаат со лева :icon_mrgr:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ма немој да ме јебеш бре ! Марсело, копач, во дефанзива ич не ме бендисува, ама во офанзива е добар... За мене преценет фудбалер...
(да не ми ја учука сега некој од мадристиве) :cautious:
Не ти реплицирав одма, чекав реакција стварно да те "запукаат" фанови на реал и барса...ама презафатени се со поразот на вториве....не обрнуваат внимание на други теми :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Блеки блеки блеки ахаахахахаххааха. Е главни се енглезиве коа треба да напраат драма. Како го дознале се ова само да не ги пратиле Балкански прељубници да работат на случајот?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе Евра црнчево најде правда да кажува, гази го бе тука.
Евра испадна фер човек и му подаде рака на Суарез, овој не се поздрави со него и сеа на сите ви е крив што славел. А Темелков кога пееше абре македонче со навивачите ѕвер ви беше. Браво, балкански менталитет (y)

Најзабавно е и што фанови на Ливерпул во Англија почнаа веќе да го осудуваат расистот а и сега ќе биде интересно да се види како ќе биде пречекуван на гостувањата во Англија.

:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom