- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Абе Евра црнчево најде правда да кажува, гази го бе тука.
Што е крив Евра? Што и покрај навредата што ја претрпе, испадна човек пред се и му пружи спортски рака на дабарот? Добро е и со волку што помина дабарот, само со радување пред нос, јас да бев ќе се соблечев и газот на сред фаца ќе му го ставев, е*ати лузерот... Не 8, 80 натпревари казна да му дадат, да даде Господ... Имав добро мислење за него, до пред да направи вакви глупости, незнаев дека е смрден...Абе Евра црнчево најде правда да кажува, гази го бе тука.
Ќе те цитирам само за ова, да се согласам. Не да го надигра, баш пишав и во мојот пост тука за утакмицава. Прв пат да видам сезонава Енрике да биде инфериорен со било кое крило од лигава. Секоја чест.Тони човече,МОНСТРУМ.Денес беше дуел на двајцата најсупериорни физички спремни играчи на своите позиции во Англија,а Тони го надигра Енрике.
Моментално тешко кој бек во свет може да го сопре Тони.Ќе те цитирам само за ова, да се согласам. Не да го надигра, баш пишав и во мојот пост тука за утакмицава. Прв пат да видам сезонава Енрике да биде инфериорен со било кое крило од лигава. Секоја чест.
А знаеш што е трагичното тука според мене, што левата нога пример му е толку слаба што имам осеќај дека јас сум посигурен.....али затоа како му работи тоа десната....ма во глобала како ги работи бековиве, секоја чест.Моментално тешко кој бек во свет може да го сопре Тони.
Ма немој да ме јебеш бре ! Марсело, копач, во дефанзива ич не ме бендисува, ама во офанзива е добар... За мене преценет фудбалер...А знаеш што е трагичното тука според мене, што левата нога пример му е толку слаба што имам осеќај дека јас сум посигурен.....али затоа како му работи тоа десната....ма во глобала како ги работи бековиве, секоја чест.
П.С. Чекај да начекаш фан на Реал (Марсело) и Барса (Абидал) па ќе видиш дали е не запирлив
Не ти реплицирав одма, чекав реакција стварно да те "запукаат" фанови на реал и барса...ама презафатени се со поразот на вториве....не обрнуваат внимание на други темиМа немој да ме јебеш бре ! Марсело, копач, во дефанзива ич не ме бендисува, ама во офанзива е добар... За мене преценет фудбалер...
(да не ми ја учука сега некој од мадристиве)
Го подржувам Суарез за случајот со глупиот нигер Евра,ама идејава е стварно јака:
http://source.ba/clanak/218973/sport/Provokacija navijača Uniteda za pristalice Liverpoola/?ref=tiker
Евра испадна фер човек и му подаде рака на Суарез, овој не се поздрави со него и сеа на сите ви е крив што славел. А Темелков кога пееше абре македонче со навивачите ѕвер ви беше. Браво, балкански менталитетАбе Евра црнчево најде правда да кажува, гази го бе тука.
Девојчето позади него е уште поинтересно Каков тандем се