Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
По смешен пост на форум не сум видел. За спасување на Вардар ке ти кажат Комитите , што се овде на форум пошто ја не сум многу упатен со тие ствари.
За Литванија , те молам не се глупирај , Комити на нивната веб сајт си објавија дека не ги прифакаат картите од Владата на Р.М мислам. Као 2ро , не ги оставајте другарите на цедило ?! ЊТФ МОМЧЕ?! да излагаат у град по 20 души у група , како што го правите тоа вие , од страв да не ве нападнат или да изедете по 2/3 врели?! И вие кога бевте у 2 лига бевте 10 души со се полицајците , па кога видовте дека полека полека идете накај 1 лига , станавте најдобра навивачка група у мкд , (КАКО ШТО СЕ НАРЕКУВАТЕ ВИЕ МОМЕНТАЛНО).
Човекот е навивач на фиктивен клуб, а во слободно време на шкендија...

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Ајде да ја видиме сликата кај ние на кале имаме нешто!? Еден дечко извадил пендрак само и толку и не си прајте филмови. Вие немате право да зуцнете на тема партии и политика. Абе алооо заменик министер му ги вадеше на О*** лисиците јавно. Груби нели е ваш член или тоа не се важи, а ?
Соопштението на Комити дека нема да се иде организирано на репрезентативните натпреварувања беше пуштено после Литванија затоа не мрси муда. Тоа со членови на две или три трибини ви е само филм одмна е замрено тоа. Сега на првенството во србија освен 2-3 немаше друг извадено реквизит на комити. За тепањето не коментирам зашто сите ви го знаат менталитетот и нема потреба да се објаснуваме. Е сега ако имаш да ме демантираш за некое од овие работи би сакал тоа го направиш со слика.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Баш ме занима дали Балисти сега ќе останат верни на ДУИ или ќе одат со новата Еколог-Ренова партија.
Абе овие се од дпа а брачата од чаир им се од дуи затоа и скарани се нешо не се мирисаат многу сега :pos:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Абе овие се од дпа а брачата од чаир им се од дуи затоа и скарани се нешо не се мирисаат многу сега :pos:
mnogu smesno, i ja koga si mislam deka nie sme so dpa a tie so dui more pukam od smea, ne znam stvarno me faka taka nekogas i ne mozam da zastanam, zamisli edni so edna partija, drugi so druga, solzi mi izlagaat od smeenje ziti sve

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Најголемите Ултраси (како самите што се нарекуваат), се гордеат за убиство со нож. А што е најтрагично, Ултраси биле ама нема врска тоа што партиски членови ги ослободуваат пред камери. Ултраси невидени.
Само незнам на кого се трудите да објасните....

Член од
19 мај 2010
Мислења
2.124
Поени од реакции
324
Koj nashol da zbori za ultrasi ...

Cela godina samo 1 natprevar navivat, i toa so Shkendija. i vie ultrasi ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ И со ова докажуеш дека појма си немаш. Ако мислиш дека све е до бројката, браво, ти си вистинскиот УЛТРАС!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
do sedenje doma bilo i navivanje samo edna utakmica cela godina, i eden fight od pamtivek, kuti be
Знаем, криво ти е. Ви пропадна сезонава, само една лекција од дербито научивте. Сум кажал сто пута зошто људиве не ида на утакмица, немам намера пак да повторуем. Ама и покрај тоа има људи што ида и што навијаа свака утакмица, и 2-ца да са пак ќе бида многу подобри од вас. Џабе ви е бројка од 1000 душе (на дерби) и по 200-300 душе на обична утакмица, ка пола од нив не ни знаа зошто са дојдени таму. И тиа 2 песне што ги пеете цела утакмица не ги знаа, таке да немојте само вие да зборите за навијање, посмешна навијачка група од вас ни имало ни па ќе има.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Знаем, криво ти е. Ви пропадна сезонава, само една лекција од дербито научивте. Сум кажал сто пута зошто људиве не ида на утакмица, немам намера пак да повторуем. Ама и покрај тоа има људи што ида и што навијаа свака утакмица, и 2-ца да са пак ќе бида многу подобри од вас. Џабе ви е бројка од 1000 душе (на дерби) и по 200-300 душе на обична утакмица, ка пола од нив не ни знаа зошто са дојдени таму. И тиа 2 песне што ги пеете цела утакмица не ги знаа, таке да немојте само вие да зборите за навијање, посмешна навијачка група од вас ни имало ни па ќе има.
cuvaj gi zborovite za na lice da gi kazues, ne znam kako se pokazuvas tuka pred nas kolku jak si, covek barem malku treba da ima dostoinstvo, od cigan bi primil sovet, od p**** NE

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Немој да ни го кажеш ова, знаеме дека не е вистина, а и ти знаеш дека не е така!

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Онака најдругарски да ве прашам. Пред некоја година имавте поделба у групата, па би сакал да ми објасните зашто беше таа?

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Онака најдругарски да ве прашам. Пред некоја година имавте поделба у групата, па би сакал да ми објасните зашто беше таа?
za kogo zboruvas? ballistet? ako za nas ti e muabetot, za kakva podelba mislis?

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Па ја колку што знам едно време имавте подлеба у група и тоа на различни трибини функциониравте

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom