Освен шо се глупираш друго нешто знааш ли да напрааш?Дај снимка сега и од тај момент...
Најсреќен беше од сите, трчаше околу стадион, истрча пред расистот и почна да дига раци накај публиката, скокаше врз играчите на Јунајтед и тн.Ќе може некој накратко да објасни што направи Евра на крај? Го пропуштив крајот..
Абе да си ибиш векот да си ибиш........нема поќе да прогнозираш за Ливерпул!!!!!поздрав до розенберг и до сите типсери...мамата ни баба ванѓа не ми е рамна..првин резултатот го годам потоа и случката со Евра
ГРЕОТА!Каков чист старт, пред него имаше отворен простор а овој го фаулираше
не се силиме ко Мерхан и уште некои тука што претеруваа со сликичките )))Добро добро скокајте сега......пред 10тина дена нигде ве немаше ** ** **** ******* ****.
Типични кукавици и пички сте вие.....типични. Само ми е жал што не напаѓавме од старт па тогаш да ве видам како ќе скокавте.....да ви ебам тимот посран
Први сме, как да не се радуваме. .!.Се радуваат ко ЛШ да освоиле
Никаде не ти ни кажав дека си навивал за Јунајтед или дека не си у право за Суарез. Таков играч е тој уште од кога играше во Ајакс и кога го гризна противничкиот играч за уво. Ама пошо напраи споредба со Евра затоа така ти пишав. И мене не ми се свиѓа што некогаш претерува ама сосема го оправдувам денешното понашање негово.Чоек јас не навивам ниту за Манчестер ниту за Ливерпул и ме боли анусот кој е подобар и кој победи само си кажвуам од неутрална гледна точка дека одвратен ми е Суарез..не ме интересира мене за тој случај со расизмот туку онака како линост ми е одвратен и кога ќе ја направи онаа цинична фаца уште толку ме иритира..па Ливерпул почнав да ги мразам заради тој идиот.....пред да реплицираш прочитај првин па потоа пиши..вака ти испаѓаш смешен бидејќи јас никаде не го спомнав тој случај со Евра туку Евра го спомнав онака за инает...
Бла бла бла бла........оти вака не се смееше пред 10 дена?По посран тим од лизерпоол нема само може мали купови да зимате како карлинг премиер лига немате освоено 20 години станавте тим како фулам болтон виган блекбурн и други
Абе сеа до утре може да се натегаш со ова, али табелата години наназад друго зборува....Јас вака да ти кажам.......вие сте тешки дрва.....тешки. Ама ние ќе да сме уште потешки
Не можи да се натегам кога така е.......тешки дрва сте само реков ние сме потешкиАбе сеа до утре може да се натегаш со ова, али табелата години наназад друго зборува....
Што да се смејам за карлинг куп ви го оставија на васБла бла бла бла........оти вака не се смееше пред 10 дена?
Јас не верувам во тоа дека тој во Уругвај кажал дека го нарекол Евра негро. Значи тоа ми е толку глупаво што ни од на фудбалер устата не верувам да искочи. Во време на оваа технологија и интернетот, тоа е исто ко да облекол маица со натпис Го мрзам Евра пошо е црнец. А и ми изгледаше како да си ја има мувата на капата Евра затоа што цело време напињаше да се поздрави и да збори со Суарез. Пример Тери ја опна на Бриџ таа и ладно си изигра утакмица. Овој прво со поздравувањето па после во тунелот на полувреме што сакал да збори со Суарез и на крај некако ми беше сумљив.Има докази, самиот признал во Уругвај дека го нарекол Негро, да не давал изјави за тамошните медиуми никогаш немаше да биде казнет бидејќи освен Евра никој нит слушнал такво нешто нит пак имало некаков видео запис за да му прочитаат од уста што кажал ко што е случај со Тери. Самиот Суарез се поеба ...
Али и Евра со постапкиве на крајов покажа колку всушност е гнасен карактер, сакал некој тоа да го признае или не.