(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Ke gi gazime Lion?...
Sekoj bi odgovoril DA..
Pa i jas :D:D
Ajde evertone te cekame...se nadevame ke go sretnes naluteniot gavol.. koj se vrati od Liverpool :D hehe Pozz Momci

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Добри вести барем се враќаат за во недела Тевез, Рио и Браун ајде да ги скршиме Евертон сега но тие кажаа дека нема да се бранат ќе одат на победа колку да знаете :):)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Па мора да речат дека ќе одат на победа зошто после поразот ќе имаат со што да се вадат.Ќе речат-Игравме на гости против најдобриот англиски тим,малку се подотворивме и тие знаеја да го казнат тоа. Очекувам вакво сценарио и никакво друго.Ќе ги мачкаме бе.
Една порака до сите фанови :
Во недела во еден сите пред ТВ и пред компјутер(на форум), па in live да го проследиме натпреварот. Мислам дека ќе е интересно. Ова е мој предлог и јас ќе сум на нет во недела.Утре ќе се договориме за поединости важи. Поздрав до сите мои другарчиња од фан клубот на Манчестер Јунајтед.GLORY GLORY MAN UNITED.:salut:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај касно се ставив па да пишам и за ЛШ и за следниов меч што ни следува. Лион оваа година не се како другите години кога играа во ЛШ, го немаат квалитетот, а и тоа што прв меч играме кај нив мислам веќе може да се каже дека пројдовме понатаму. А за мечот со евертон ќе биде тешко се додека не падне првиот гол, после тоа ако ние го дадеме прв има да тепаме мислам со поголема разлика. Мој тип 4-1

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Ke gi gazime Lion?...
Sekoj bi odgovoril DA..
Pa i jas :D:D
Ajde evertone te cekame...se nadevame ke go sretnes naluteniot gavol.. koj se vrati od Liverpool :D hehe Pozz Momci

sakam da vi 4estitam olidno slab protivnik za "vas"
ke gi otepate
pa i vo francija
moja prognoza od tie dva natprevari man - lyon
bar edno 5-6 parcinja
iako se i lyon solidna ekipa ama toa e toa ....
pozZ:smir:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.965
Поени од реакции
23.133
everton go tepame sekako so lion mislam deka tamo ke igrame nereseno ama doma ke gi pobedime.toa e moe mislene

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе ми ги нема навивачиве,изгледа вчера била бурна ноќ.Знам како е бе.Предновогодошно расположение.:)

drag43_sexy

вауууУ!
Член од
3 октомври 2007
Мислења
1.349
Поени од реакции
2
Лион не се јака екипа и ги тепаме али сеа треба да се гледа мечот со евертон 2 - 0 за манчестер :eek:jea::devil2::devil1:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ван дер Сар го продолжил договорот за една година до 2009. Изгледа не му се оди од Манчестер,се навикнал за животот а и дружтвото во клубот му е погодено.:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ова е за натпреварот против Евертон

Likely XI (4-4-2):
Van der Sar – Brown, Ferdinand, Vidic, Evra – Ronaldo, Carrick, Hargreaves, Giggs – Rooney, Tevez

PLAYERS TO WATCH

United – Wayne Rooney

Rooney hasn’t scored for Manchester United since netting in the 4-0 home win over Dynamo Kyiv on 7th November. Nevertheless, the striker never fails to get involved in the important play, as last week’s assist to Carlos Tevez’ winner at Liverpool proved. Sunday’s game against boyhood club Everton provides Rooney the perfect opportunity to end his goalscoring drought.

PREDICTION

United’s strong defence against Everton’s potent attack. The Toffees are a strong side and will take points from many top sides this season. However, at present United are performing exceptionally well and I expect them to prevail even if it does prove to be a hard slog.

Manchester United 1-0 Everton( а може и повеќе:) )

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лелеее ги глеате ли шупцине шо среќа имаат гз ќе извадат ама ај кога тогаш ќе заиграат со нас

ЕДИТ

И после ќе викаат луѓето дека ние сме имале среќа, а Арсенал играл ептен јако:pop::pop::pop::pop::pop:

:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: :zid::zid::zid::zid::zid::zid::zid: :violent1::violent1::violent1:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Роби Кин е крив.Многу лошо го шутираше пеналот. Најважно е ние да победиме утре.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom