abe ajde sho mu e na toj.. neka ide vo penzija star e veke pocnuva da oslepuvamesecar
ц ц ц браво браво....Леле како леташе со Ливерпул,ако не победевме немаше да сакам да го погледнам повеќе![]()
Ние немаме ништо против Арсенал,супер екипа се ама ние си сакаме нашиот Манчестер да биде шампион:kajg::bilokojr:Баш ми е интересно вака кога си се тешите...![]()
Не сваќај ти па се буквално.Ако сака и некој без раце и нозе да донесат за да брани,ние пак ќе си го сакаме. А Едвин е ѕвер,нема збор. Малку си се шалиме ние.:salut:ц ц ц браво браво....
какви фанови сте вие бе?
Лани цела сезона ја изигра перфектно и оваа одлично брани , сега една утакмица бранел лошо и одма почнавте да плукате по него.Човекот е цар и ја има мојата подршка за да брани понатаму.
добро кушчак е добар али моземе да ни брани ван дер сар и следната година да го земеме гордон е тоа кќе биде ТОП некој ако јаде гомна дека не е добар нека види во кој тим игра.Али сеа за сеа добар е В.Д.СарЈа веќе подолго време мислам дека Кушчак треба да брани, ама изгледа само ја мислам така.
Кушчак изгледа е подобар од Ван дер Сар, кога го пуштаат ѕверски брани, ама ептен мала минутажа добива!
Аууу, Хауард и КЕРОЛ кои будали беа..најголемиот кикс, оној против Тотенхем на Олд Трафорд кога играа 0:0 заврши, ама како киксна Керол на крајот на утакмицата, Мендеш кога шутираше од пола терен, топката 1 метар влезе, судиите не видоа! :kesa::kesa::kesa:Кушчак е многу солиден голман ама Ферги оди на искуство па затоа. Но ако направи некој кикс,може да го седне на клупа. Ама да не заборавиме. После Шмајхел,единствено ван дер Сар беше на нивото и реномето на Манчестер Јунајтед. Не сакам да ги именувам претходните,ни донесоа многу срам.
i posle arsenal se spasuel:pos2:Аууу, Хауард и КЕРОЛ кои будали беа..најголемиот кикс, оној против Тотенхем на Олд Трафорд кога играа 0:0 заврши, ама како киксна Керол на крајот на утакмицата, Мендеш кога шутираше од пола терен, топката 1 метар влезе, судиите не видоа! :kesa::kesa::kesa:
ne zboram za utakmicava...ц ц ц браво браво....
какви фанови сте вие бе?
Лани цела сезона ја изигра перфектно и оваа одлично брани , сега една утакмица бранел лошо и одма почнавте да плукате по него.Човекот е цар и ја има мојата подршка за да брани понатаму.
37 години еne zboram za utakmicava...
ama sho e star star e...
fudbal na 35 godini ne se igra veke
redno e da dojde na negovo mesto nekoj pomlad golman.. sto kje moze da ostane nekolku sezoni...
na van der sar ova mu e krajot od karierata...