Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Воа ако е вистина тогаш дефинитивно се работело за one night stand;)

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
luge ve molam za sovet sto muabet da pravam so devojka ke ve molam.. veke se znaeme so devojkata imame pisano na fb 2-3 pati i sega kazete sto muabet pravite vie so nekoja devojka na primer.. :D fala odnapred
Па еве за снегов прајте муабет,како е ладно и носиш ѕиври и така...понуди и да правите снешко,романтично е тоа ;)

O

Orion.

Гостин
Па нормално дека ја искористил, типот има 26 она 17. На негови години луѓе влегуваат во брак а од друга страна девојчето уште не излегло од пубертет... Јас со мојве 21 сметам дека 17 е мала за мене а камоли 26...

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
luge ve molam za sovet sto muabet da pravam so devojka ke ve molam.. veke se znaeme so devojkata imame pisano na fb 2-3 pati i sega kazete sto muabet pravite vie so nekoja devojka na primer.. :D fala odnapred
Па како правеше муабет со нејзе 2-3 пати ... продолжи на ист начин , пуштај и вода по малце да се загрее и тако то.Спонтано иде тоа , неможе ние точно да ти кажеме за што да се допишуваш , зависи од девојката , какви заеднички интереси имате , бла бла. Опушти се , и на крај краева ако незнаеш за што да зборувате преку фб , тогаш што ќе биде кога ќе излезете на кафе. Биди свој на свој начин , неможе на фб да ти кажеме да се правиш голем фраер, а во живо кога ќе ја видиш да неможеш да гукнеш.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Младинава е отепана. Нема ни пола година во врската, женскиве шират нозе.
Ти ли си?

Биднало што биднало, во следната врска ќе му вратиш мило за драго на магарево...на некој ни крив ни должен самар...принцип на вагони or something...:)

Член од
26 март 2011
Мислења
659
Поени од реакции
667
Добро бре девојче ај што си се затрескала во некој 9 год постар од тебе, па до толку ли беше наивна да паднеш на неговите слатки зборови? Се знае што бара дечко/маж на 26 години со некоја која има 17...авантура, провод, секс, да барал нешто поозбилно ќе си фател врсничка или некоја 2-3 год помала од него.
Ајде сега било поминало, главата горе и барај си врсници или некоја година (2-3) постари, за да се најдете на иста бранова должина, остави го дечкото он ќе си бара сега некоја за озбилно/женење.Мислам дека не би требало да размислуваш како да се смириш со него, туку как да си најдеш друг и него да го заборавиш.
И да во право си годините не се важни, кога ти би имала 23 да речеме а он 32. Хм...па и тогаш:cautious:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
ај шо ме нервира вака анонимна без ниеден пост бара утеха или решение, како тука сите психолози или психијатри. пола тука женска немат фатено ни дечко а не пак совет да дадат. и барем слика да стави на тоа аватарот, ако ништо друго.
а и за темата. прво мора некој прв да биди, ако не беше тој ке беше некој друг. не мора да си наивна за да имаш однос, или пак тој бил постар. како не, ти дошло времето за парење. да имаше дечкото 20 години пак исто ке се случеше, ако не сега по некој месец или година. и сега што очекувавте дека ке ја земи за жена и ке си живеат среќно до крајот на животот.
се скараја се скараја, голема работа. ама ја искористил. аман бе. вие да бевте на негово место што ке направевте. ке ја чувавте за нова. ама ја откачил. а ако го откачеше таа ке беше оправдано ??
никому ништо, животот тече понатаму, уште колку врски ке заминат така во неповрат дури да дојди тој правиот ехехеееееееее.
уште колку партнери ке има кој за една вечер кој за една недела.
ништо страшно чупче, ако не беше тој ке беше некој друг. уште колку ти ке заебиш допрва или ке те заебат. немаш гајле сите го поминале тоа порано или покасно, така да не е болка за умирање, ке ти помини како на кутре.
п.с а дечковците на 18 годишна возраст што бараат баш ме интерсира. долга и стабилна врска. абе тие да им се даде прилика во мртов турчин ке го закачат не пак во 17 годишна.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
--- надополнето: 7 февруари 2012 во 18:49 ---

Точно, не е доволно зрела, но 17 години и не се малку. :)
И како ќе сфати ако ја оправдуваат, или ја сожалуваат? :)
Можеби за неа е најстрашно, но тоа зависело искучиво од неа.
па ко не се малку онда шо и велиш,те цитирам "Не смеете да си дозволувате такви работи.
Ќе сфатиш кога ќе подпораснеш малку " затворен цитат.

Сите знаеме памет да солиме ама од кога ќе се деси нешто. Па после кажуваме: eeееј кај ти бил паметот,шо мислеше со главата,глупава една,замрзната во умот и ред други "пофалби и бодрења" за СТОРЕНОТО. Значи веќе кога се случило треба да се бара чаре за понатаму,а не да се прави ретроспектива на настаните на тоа шо ВЕЌЕ Е МИНАТО.

Не го кочете девојчето со муабети од тој тип,ами ако и мислите арно,кажете и ШТО ПОНАТАМУ. А не дека била глупа и дека ТИ НА ТВОИТЕ 17 години си се понашала поинаку. Јбг,не можеме сите да бидеме ТИ,а и не сакаме! :)

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Де одзгора и помош бараш од форум?
Не ве сваќам вас наивните души... па и плачете одзгора...
дај сечете си нешто, скокнете од некаде... исчезнете!д

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Ti blagodaram scofield za preubaviot sovet.... <3
moram da bidem silna... imam pominato mnogu buri vo mojot zivot... Ke ja prebrodime i taa.. Veruvam vo sebe.. Ja pobarav samo sovet... I od drugi mislenja... No sepak tocno e deka na kraj jas ke odlucam...Blagodarm uste ednas.. pozdrav
не те познавам и не знам шо ти се случило во минатото,ама знај дека не те чека ништо поарно во иднина. Низ какви сплетки ќе наидеш во животот не си ни свесна!

Од сето ова шо ти се десило ИЗВЛЕЧИ поука и користи ја во други цели понатаму во животот. Пак ќе повторам,сеуште не е крај на светот (како шо најавуваат) :)

Впрочем,секое лошо за добро е! (некој ваљда попаметен од мене ова го кажал) ;)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
според мене другарчево уште на почетокот имал план ваљда тоа било однос.Ајде главата горе од грешките се учи ;)

A

AnFem

Гостин
Добро бре девојче ај што си се затрескала во некој 9 год постар од тебе, па до толку ли беше наивна да паднеш на неговите слатки зборови? Се знае што бара дечко/маж на 26 години со некоја која има 17...авантура, провод, секс, да барал нешто поозбилно ќе си фател врсничка или некоја 2-3 год помала од него.
Ајде сега било поминало, главата горе и барај си врсници или некоја година (2-3) постари, за да се најдете на иста бранова должина, остави го дечкото он ќе си бара сега некоја за озбилно/женење.Мислам дека не би требало да размислуваш како да се смириш со него, туку как да си најдеш друг и него да го заборавиш.
И да во право си годините не се важни, кога ти би имала 23 да речеме а он 32. Хм...па и тогаш:cautious:
А што гледаш лошо во врска помеѓу партнери со толкава разлика во години, ако се работи за зрели особи?

Член од
27 февруари 2011
Мислења
66
Поени од реакции
30
значи веќе 3-4 пати прашуваш шо муабет да правиш...неможе никој друг освен ТИ да знаеш шо муабет да правиш со таа девојка , која е вашата релација , како се понашате и слично .Не очекувај конкретни одговори бидејки кај некоја шо пали , кај твојата нема ! -.-
Ајде поздрав по 3ти пат

Kajgana Shop

На врв Bottom