- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Воа ако е вистина тогаш дефинитивно се работело за one night stand
Па еве за снегов прајте муабет,како е ладно и носиш ѕиври и така...понуди и да правите снешко,романтично е тоаluge ve molam za sovet sto muabet da pravam so devojka ke ve molam.. veke se znaeme so devojkata imame pisano na fb 2-3 pati i sega kazete sto muabet pravite vie so nekoja devojka na primer.. fala odnapred
Па како правеше муабет со нејзе 2-3 пати ... продолжи на ист начин , пуштај и вода по малце да се загрее и тако то.Спонтано иде тоа , неможе ние точно да ти кажеме за што да се допишуваш , зависи од девојката , какви заеднички интереси имате , бла бла. Опушти се , и на крај краева ако незнаеш за што да зборувате преку фб , тогаш што ќе биде кога ќе излезете на кафе. Биди свој на свој начин , неможе на фб да ти кажеме да се правиш голем фраер, а во живо кога ќе ја видиш да неможеш да гукнеш.luge ve molam za sovet sto muabet da pravam so devojka ke ve molam.. veke se znaeme so devojkata imame pisano na fb 2-3 pati i sega kazete sto muabet pravite vie so nekoja devojka na primer.. fala odnapred
Ти ли си?Младинава е отепана. Нема ни пола година во врската, женскиве шират нозе.
"Boys are toys"Ти ли си?
Биднало што биднало, во следната врска ќе му вратиш мило за драго на магарево...на некој ни крив ни должен самар...принцип на вагони or something...
па ко не се малку онда шо и велиш,те цитирам "Не смеете да си дозволувате такви работи.--- надополнето: 7 февруари 2012 во 18:49 ---
Точно, не е доволно зрела, но 17 години и не се малку.
И како ќе сфати ако ја оправдуваат, или ја сожалуваат?
Можеби за неа е најстрашно, но тоа зависело искучиво од неа.
не те познавам и не знам шо ти се случило во минатото,ама знај дека не те чека ништо поарно во иднина. Низ какви сплетки ќе наидеш во животот не си ни свесна!Ti blagodaram scofield za preubaviot sovet.... <3
moram da bidem silna... imam pominato mnogu buri vo mojot zivot... Ke ja prebrodime i taa.. Veruvam vo sebe.. Ja pobarav samo sovet... I od drugi mislenja... No sepak tocno e deka na kraj jas ke odlucam...Blagodarm uste ednas.. pozdrav
А што гледаш лошо во врска помеѓу партнери со толкава разлика во години, ако се работи за зрели особи?Добро бре девојче ај што си се затрескала во некој 9 год постар од тебе, па до толку ли беше наивна да паднеш на неговите слатки зборови? Се знае што бара дечко/маж на 26 години со некоја која има 17...авантура, провод, секс, да барал нешто поозбилно ќе си фател врсничка или некоја 2-3 год помала од него.
Ајде сега било поминало, главата горе и барај си врсници или некоја година (2-3) постари, за да се најдете на иста бранова должина, остави го дечкото он ќе си бара сега некоја за озбилно/женење.Мислам дека не би требало да размислуваш како да се смириш со него, туку как да си најдеш друг и него да го заборавиш.
И да во право си годините не се важни, кога ти би имала 23 да речеме а он 32. Хм...па и тогаш
значи веќе 3-4 пати прашуваш шо муабет да правиш...неможе никој друг освен ТИ да знаеш шо муабет да правиш со таа девојка , која е вашата релација , како се понашате и слично .Не очекувај конкретни одговори бидејки кај некоја шо пали , кај твојата нема ! -.-luge ve molam za sovet sto muabet da pravam so devojka ke ve molam.. veke se znaeme so devojkata imame pisano na fb 2-3 pati i sega kazete sto muabet pravite vie so nekoja devojka na primer.. fala odnapred