Fantasy Premier League 2011/12

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Аааа од ко ја спукав картата некни се гледа напредок одма:

Крул-4 бода

Симпсон, Фигуероа и Рафаел по 1 бод

Мозес-2, Сурман-8, Валенсија-2, Силва-3

Грахам-7, Хернандез-5, РВП-46 :cuc:

Нели имаше 2 вајлд карти. Јас искористив една, а сега другава после кое коло може да се искористи?

Нели имаше 2 вајлд карти. Јас искористив една, а сега другава после кое коло може да се искористи?
Веќе во вториот дел од сезоната,после 19 коло можеш да ја искористиш и втората :))

Најмногу поени ова коло освоија:

402753_234262689994158_119218901498538_532137_1741734218_n.jpg

и

220px-Howard_Webb3.jpg

Има уште ова и следното коло мислам. Прочитај кај трансферите има инфо, не сум сигурен поште ја искористив веќе. Иначе у хед-ту-хед лигата сме заедно, мислам дека ти дишам у врат :).

Има уште ова и следното коло мислам. Прочитај кај трансферите има инфо, не сум сигурен поште ја искористив веќе. Иначе у хед-ту-хед лигата сме заедно, мислам дека ти дишам у врат :).

7 поени е разликата, ама последниве кола некако многу слабо терам, па време е за промена, ама тек од наредното коло ќе ја направам.

7 поени е разликата, ама последниве кола некако многу слабо терам, па време е за промена, ама тек од наредното коло ќе ја направам.
Знам тоа е зашто водев инает со Ван Перси повеќе кола шо не го земав, а Руни престана да дава голови, и затоа другар ми е прв сеа, иначе види вкупните бодови му бегам 100че.

Леле некој ако го има Адебајор за капитен....

Адебајорче мое најубаво <3 18 бода само од него.

И Одемвинги го имам у тим :D

Dempsey :cuc:
Го имав уште од порано :).
Го ставив Мата за Кап. а Демпси за Вице-капт.
:(

Back
На врв Bottom