Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Можеби тропам глупости но мислам ја потценија одбраната на челзи,и не е првпат оваа година да се потцени противникот...
Не ја потценија колку што пробуваа некои додавања пред шеснаесетник отколку да пуцаат директно. Ко Арсенал/Барселона стануваме а тоа мене ми пречи, зошто не сакам мотања околу и во шеснаесетник :/ Вчера на колкупати можеа да шутнат директива во гол, проигруваа. Уште од турата во САД го приметувам ова и на моменти на нерви ми гази ваквото играње.
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 13:00 ---
^ Гигс и Чичарито, ко татко и син у маало :D
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 13:03 ---
На кој му е досадно одете на профилот на Рио, моментално пуздер го прави еден новинар што измислил работи, исти Ферги :D

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Значи какви луѓе постојат ej :D
Eден дедо до мене ме умре за пеналите, па и за судијата дека требало да има црвен дрес. Друг па со Ливерпул дрес глеа и навива за Челзи. Му викам, типче 7 бода ќе ви избега Челзи бе и се заќути. :icon_lol:

Mуабетот ми е повеќе навиваат Јунајтед да изгуби отколку нивниот тим да победи. Како ноќна мора им е Фергусон, а тоа ме прави уште повеќе да го сакам клубов. :)

RIP Busby Babes!!!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Па не провоцирај у нивна тема, ај некој да дојде сеа тука да дроби.....

Еве ја одбраната

RIP & Never forgotten

Нема везе ја ништо лошо не им реков само што се плачковци а и они провоцираат па ништо а за одбраната на де геа :cuc:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708

A broken heart a broken dream
A broken plane a broken team
No words were said a silent vow
We loved you then we love you now
The red flag will always fly
For Man United will never die...

Lost, but never Forgotten !!! Rest in peace... We'll always remember !!!!

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
http://kurir.mk/sport/fudbal/59826-Subotik-za-20-milioni-evra-na-Old-Traford

Не дека верувам на македонски сајтови али ајде дај боже да е вака...и порано имам читано нешто за ова...ем видич ке му даде некој совет и ке биде супер за нас
Јас не го сaкам овој кај нас подобро Марк Хумлес да го донесеме многу е подобар од него

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Значи колку се интересни фановиве на Челзи пред натпреварот никаде ги немаше дури сакаа да ја одложат утакмицата и се бунеа кога не се деси тоа а после утакмицата место да се задоволни со еден бод овие си направиа некои фантазии дека Манчестер неможе така да ги победи па морал со судии што не ќе видиш,слушнеш посебно прочиташ. :facepalm:
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 17:45 ---
RIP Busby Babes never will be forgotten they always will live in Manchester and in the hearts of all Manchester United fans.

A

apidrone

Гостин
Значи колку се интересни фановиве на Челзи пред натпреварот никаде ги немаше дури сакаа да ја одложат утакмицата и се бунеа кога не се деси тоа а после утакмицата место да се задоволни со еден бод овие си направиа некои фантазии дека Манчестер неможе така да ги победи па морал со судии што не ќе видиш,слушнеш посебно прочиташ. :facepalm:
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 17:45 ---
RIP Busby Babes never will be forgotten they always will live in Manchester and in the hearts of Manchester United fans.
Не не, од тебе сакам коментар за Де Геа.

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Не не, од тебе сакам коментар за Де Геа.
Вториот натпревар на сезонава што го одигра без некој поголем кикс значи тој е талент али дефинитивно треба прво да се навикне на англискиот фудбал а најдобро би се навикнал на позајмица али касно е сега за тој муабет.
Според натпреварите до сега незаслужува број еден голман да е во клубот бидејки постојано да прави киксови а до сега Линдергард не сум го видел ниту еден кикс да натпреви.

Kajgana Shop

На врв Bottom