Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ај да в и се пофалим добив пернаметен бан од темата на челзи:)значи уште ме можат да се помират дека смо појаки :vozbud:а они може да догаат овде и да јадат го*на а

Ај да в и се пофалим добив пернаметен бан од темата на челзи:)значи уште ме можат да се помират дека смо појаки :vozbud:а они може да догаат овде и да јадат го*на а
ЛЕЛЕЕЛЕЛЕ БРАВО !!!
Брат ти си ЈУНАК.:)

Друг ми беше муабетот, али нема везе, гледам се палиш од малку, мислев само да се нашалам пошто ептен е напнато тука после денешното дерби! ;)

Нема врска, ич не се палам, само не ја сфатив иронијата. Општо сегде е напнато. Дури и во другите фан клубој се збора за дербито. Само кај нас се спие. Ајде вe напуштам, Челзи-јашите се поинтересни. :D

Па не провоцирај у нивна тема, ај некој да дојде сеа тука да дроби.....

Еве ја одбраната
degeaojai9.gif

RIP & Never forgotten

4237958969_e322aefd4c_z.jpg

Вчера се покажа карактерот на тимот и на клубот. Манчестер секогаш се враќа и се враќа посилен од претходно (тоа ќе го осети Ливерпул). Мислам дека начинот на кој се освои бодот е дури и подобар од рутинска победа. Самодовербата и мотивацијата сега се до врв а на другите тимови тоа нема да им се свиѓа. Што би рекол Заев живи луѓе ќе јадеме сега до крај на сезона :). Ретко кој може да се врати после 3-0 на Стемфорд Бриџ против Челзи без разлика кој играл за нив.

На натпреварот требаше да се досудат минимум два пенала за Јунајтед и тие се досудија може да збори (плаче) кој колку сака тоа е факт. Ако се земе во предвид дека 2 од трите гола што ги прими Манчестер беа несреќни (автоголови), тогаш и нема што толку да тажат навивачиве на Челзи тие не ни заслужија победа.

Случајно или не Манчестер Јунајтед го направи најголемото враќање во сезоната на ден пред денот кој го означува најголемото враќање на еден клуб во историјата на фудбалот.

FOREVER REMEMBERED
UNITED WILL NEVER DIE!!

Можеби тропам глупости но мислам ја потценија одбраната на челзи,и не е првпат оваа година да се потцени противникот...

Нека почиваат во мир легендите кои на овој ден го загубија својот живот. Никогаш нема да бидат заборавени. R.I.P

Заради вакви моменти секогаш ќе бидеме повеќе од само обичен клуб кој освојува титули . Додека другите не мразат заради тие титули ние продолжуваме да постоиме и ќе постоиме како Манчестер Јунајтед . Не постоиме само за да освојуваме , постоиме и за да му покажеме на светот како треба да се однесува еден спортски колектив , раководство на клуб играчи и фанови . Тоа е она што не прави различни, постоиме заради фудбалот додека другите постојат за да го победат Јунајтед .​

Glory Glory Manchester United
"We'll never die . gone but never forgotten"

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom