Фан Клуб: Барселона

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
Ајде нека ни е честито победата,иако не изигравме најдобро и како што знаеме,сепак добро е на крајот стигнавме до победа и до три бода.... се гледа дека ја немаме таа препознатлива игра,дека не сме во форма,али како што спомна некој погоре презаситеноста и повредите си го прават своето..на наредниот меч со Валенсија се надевам на многу подобра игра и се разбира победа :icon_lol:

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Не сакам да го урочам ( Тело ), али момакот може да станe ѕвероња !!Спиди Гонзалес е у п м....:) Само нека се придржува до советите на Пеп.

Него, нека ми се јави Мурињо кога ќе излезе со тројца момци по 20 години у Примера....
Бар до 32-то коло...:)

I

IBIZA SOUND

Гостин
od nova godina navaki koga zapocna vtorrata polovina na seoznata ne mi se svigja timot,nekako me potsekja na poslednata sezona na rajkard :)
dali povredite si go napravija svoeto ili nesto drugo e neznam

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
:facepalm: Катастрофа, како проколнати да сме, толку повредени играчи не памтам да сме имале.
Очигледен е падот во формата, (како на пример 3 чисти промашувања на Меси), ама повредите се огромен проблем, и ќе биде многу многу тешко да се игра со ваков состав.
И да, Тиаго е добар играч, ама ќе треба уште многу фурни леб да јаде за да го стигне Чави.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078

Цел тим е у криза, не само Меси, али Меси посебно. Преку 6/7 шанси добри промашени од кои 4 на Меси.

I

IBIZA SOUND

Гостин
колку што ме држе памтењето секоја година февруари ни бил тежок месец

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Лошо е што веќе немаме право на никаков кикс, само уште еден кикс и аридиверчи Примера, не дека сега имаме некои нормални шанси, али ипак се надевам се дур и теоретски тоа е можно.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
  • Rijkaard: 160 wins, 63 draws and 50 defeats in 273 matches.
  • Guardiola: 160 wins, 44 draws and 18 defeats in 222 matches.
  • Се надевам дека ќе го помине и Кројф кој е на првото место со 245 победи.
  • :)

Ха ха, луд е Алас....:)

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
На денешниот тренинг на Барса заедно со останатите тренираа Иниеста и Педро. Бускетс исто така се опоравува, а Меси тренирал во теретаната. Од Б составот присутни биле и ЏДС, Тељо, С.Роберто, Бартра, Муниеса, Монтоја и Деулофеу.
Чудно некако, Куенка го немало!

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сезонава нашите играчи 25 пати ја погодиле стативата или пречката! И тоа:

• Messi 9
  • Cesc 4
  • Alves & Iniesta 2
  • Busquets, Mascherano, Alexis, Pique, Puyol, Xavi, Thiago & Cuenca 1

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Сезонава нашите играчи 25 пати ја погодиле стативата или пречката! И тоа:

• Messi 9
  • Cesc 4
  • Alves & Iniesta 2
  • Busquets, Mascherano, Alexis, Pique, Puyol, Xavi, Thiago & Cuenca 1

тоа е. лани ние бевме тоа што реал е сега во гости. кога имавме тешко гостување,како така извлечеме 0-1. сега на реал им се насмевна таа среќа

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
тоа е. лани ние бевме тоа што реал е сега во гости. кога имавме тешко гостување,како така извлечеме 0-1. сега на реал им се насмевна таа среќа
Не бе, местени се

Kajgana Shop

На врв Bottom