Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.433
Поени од реакции
25.348
Колку да прашам, кога ќе има нов филм во темата за дискусија?
Кога сакате. Дајте предлог, ќе смениме наслов одма.
Немав време да го изгледам Dogville, ама ќе го пишам во Последен гледан филм кога ќе го изгледам.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Кога сакате. Дајте предлог, ќе смениме наслов одма.
Немав време да го изгледам Dogville, ама ќе го пишам во Последен гледан филм кога ќе го изгледам.
Вака сега ми текнува на The Fountain. Не знам дали веќе сте зборувале за него. Знам само дека кога го изгледав и кога прашувавв други луѓе што мислат за филмот, сите некако различно го имаа сфатено.

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Може предлог неколку филмчиња (2010-2011) по можност научна фантастика...
Или ако постои некоја серија слична на Тера Нова ја гледав првата сезона... :) Може и постара немам гледано други серии до сега.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Или ако постои некоја серија слична на Тера Нова ја гледав првата сезона... :) Може и постара немам гледано други серии до сега.
lost

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Ако ја истрпи Тера Нова тогаш Stargate е серија за тебе. Lost е очигледен предлог ама што фајде сега кога сите го знаат крајот. Ако не си ја гледал додека имаше мистерија, си пропуштил. Fringe ти е top sci-fi серија во моментов. Едвај ме убедија да ја гледам ама сега сум благодарен :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
А филмчиња:
Cloverfield
Super 8

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Чепкав нешто низ IMDB,и ме интересираше дали има листа на најниско рангирани филмови..и ми понуди IMBD bottom 100 :pos:...и си реков ова морам да ви го пренесам на форумов:icon_lol:

Сакав да ви понудам да направиме еден официјален предизвик на форумов,за тоа кој има изгледано поглуп филм:) .....на пример во овие bottom 100....јас од овие,го имам изгледано Disaster Movie (2008)...кој е 24ти рангиран на листава.....ај баш да видиме дали некој од вас има изгледано подобро рангиран филм(од оваа табела:vozbud: )

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Од листата погоре сум го изгледал само „најдобриот“ од тие 100 филма. КазаАААААААААм :pos:
Не обрнувам многу внимание на оцените на филмовите од ИМДБ, но знам дека ниеден од другите 99 нема со сигурност да ги гледам.:)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
http://www.imdb.com/title/tt0830361/ - pred edna godina na Io mu ja preporasac, ama poso on ne gleda nisto od 1943 pa navaka, ne ja gledase (mini) serijata. Kako ideja e super, e sega gluma ne baraj mnogu :D

http://www.imdb.com/title/tt0452573/ - spored mene ne e kojznae sto, ama sto znam... mozebi ke ti se dopadne

http://www.imdb.com/title/tt0486657/ - ova ne sum go gledal ama vidov deka na imdb go preporachuva ako ti se dopadnal nekoj od ovie pogore, taka da, ako go gledas kazi kakov e :D
--- надополнето: 6 февруари 2012 во 17:24 ---

Loki: I have an army!
Stark: We have a HULK!!
едвај чекам филмчево да испадне!!
Dobredojde vo being awesome klubot. Sega chekaj Io sono so bagrata "nie gledame low budget movies" da ti skokaat kako toa si nemal vkus, ama poso si awesome, kur da ne te boli :)

М

Мартин`

Гостин
Да не знае некој како се вика точно филмот вчера што го даваа во 2ипол тука некаде (незнам точно на која ТВ) нешто снајперист така беше ..

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Да не знае некој како се вика точно филмот вчера што го даваа во 2ипол тука некаде (незнам точно на која ТВ) нешто снајперист така беше ..
Вртев низ каналите и мислам дека го даваа Шутер на некој канал. Претпоставувам дека на него мислиш.
http://www.imdb.com/title/tt0822854/

Kajgana Shop

На врв Bottom