Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Fernandon't Scorres.

Има шанса за шут, тој иде да дрибла:facepalm:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Да видиме како судиите секогаш го фаворизираат Јунајтед:tapp:

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
тој фергусон вистина изјавил дека требало да им досудат 4 пенала?
ако го изјавил тоа тогаш тој земал погрешни апчиња.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мурињо ви беше менаџер едно време, мислам дека можете да читате меѓу редови на такви изјави.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Беда. беда. Јас да сум фан на манчестер би влегол во земја. Какви кретени, каков гомнар од хауард до веб. Па пичка ти материна до толку ли имаш чиста совест бе гомно едно?

ДА ДАДЕ ГОСПОД ФЕРГУСОН ЛАДЕН ДА ТЕ БАЦИ КОПИЛЕ ЕДНО :mad:

Аман више преку све ми е више од ФергусонАсоцијешн и нивните глупости аман!
Најбеден тим во светот. Дури и барса и овребо можат вода да ви носат.
Брат престани да се дрогираш,не гледаш дека ти шкоди ?

А

Анноун

Гостин
живи и здрави да се фановине на манчестер од 7 до 30тина години шо ги има на форумов

- лани кога направија пенал над рамирес мислам беше , знам си ја ПУШТИ некој ногата од манчестер одбранбените , не ми се бара кој беше , досудија пенал за Челзи и победија со 2-1
збореа 2 месеца , иако имаше контакт , како НЕ МОРАЛО да го свират тоа , малку го чепнал , а паднал како покосен. :pos:
- сега велбек си ја БУТНА ногата во иванович за да дојде до контакт со статичната нога на иванович . Фановите на манчестер : јеби га , наседна иванович :pos:

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Изјава на Фергусон после натпреварот: Требаше да добиеме 4 пенали :tapp::tapp:
Пред натпреварот даваше изјави во стилот: Конечно дојде време за победа на Стемфорд Бриџ после 10 години.. Греф
Може и ке го победите Челзи некогаш на гостински..
Може и ќе земете вие Премиер Лига :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:или било што друго.:pos::pos::pos::pos::pos:

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
живи и здрави да се фановине на манчестер од 7 до 30тина години шо ги има на форумов

- лани кога направија пенал над рамирес мислам беше , знам си ја ПУШТИ некој ногата од манчестер одбранбените , не ми се бара кој беше , досудија пенал за Челзи и победија со 2-1
збореа 2 месеца , иако имаше контакт , како НЕ МОРАЛО да го свират тоа , малку го чепнал , а паднал како покосен. :pos:
- сега велбек си ја БУТНА ногата во иванович за да дојде до контакт со статичната нога на иванович . Фановите на манчестер : јеби га , наседна иванович :pos:
Па нормално , кога се суди за нив судијата е КУЛ , а кога не се суди судијата е КУЧЕ.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Па нормално , кога се суди за нив судијата е КУЛ , а кога не се суди судијата е КУЧЕ.
Многу нормално,секој фан на било кој спорт го прави истото.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.045
Поени од реакции
2.135
Може и ќе земете вие Премиер Лига :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:или било што друго.:pos::pos::pos::pos::pos:
Ајде бе не сери , ја гледав утакмицата денес со страстен навивач на Манчестер Јунајтед , има идено и на утакмици па си призна дека изедначивте со помош на судиите и на минатата утакмица исто ви досудија пенал без врска.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ох фрустрациии. Но, ве разбирам јас вас, повеќе отколку вие самите; знам дека фрустрациите заслепуваат, и често се случува да не се знае што се збори, но да знаете ве разбирам! Фрустрации и комплекси, што можеш да направиш, то је увјек било јаче од нама.

Kajgana Shop

На врв Bottom