Chelsea vs. Manchester United | 05.02.2012 ; 17:00h

Како ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    118

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Беда. беда. Јас да сум фан на манчестер би влегол во земја. Какви кретени, каков гомнар од хауард до веб. Па пичка ти материна до толку ли имаш чиста совест бе гомно едно?

ДА ДАДЕ ГОСПОД ФЕРГУСОН ЛАДЕН ДА ТЕ БАЦИ КОПИЛЕ ЕДНО :mad:

Аман више преку све ми е више од ФергусонАсоцијешн и нивните глупости аман!
Најбеден тим во светот. Дури и барса и овребо можат вода да ви носат.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ајде почнавте со жалби и поплаки а а коа не му даде црвен на кејхил тогаш ќутевте ко пичинја а

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ееее Чомбе, се надевам ќе си ќутиш после ова.
Џонсон вчера идел на пенал:pos:
Првиот пенал да, вториот никако, се гледаше дека Ивановиќ избегнуваше фаул.

Морам да го пофалам Де Геа, одамна немам видено подобра одбрана.

Таман си е 3:3, резултат што на некој начин највеќе му одговараше на Тотенхем.
Па причитај поназад дека пишав дека пеналот нема врска и е сличен како тој од вчера!
Не се правам јас паметен како тебе, не можам, не навивам за Фарса!

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Пред да јадете гомна за срценцето Веб нека ви текна на минатата година кога Мартин Аткинсон ви подари пенал! Поздрав :*

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Ајде ајде доста. Така лесно се минува покрај Јунајтед. До крај се игра, резултатот е небитен.
Што да им се прави кога дозволуваат да остане играта отворена, кога не требаше, ја играа во свој посед, кога треба да се смири нека трчаат да дадат уште голови. Абе ајде. Ама океј не е лесно тоа против Јунајтед
За судиските одлуки, не коментирам, а и ставете снимки па да видиме сите убаво да одлучиме дали не беа пенали, а беа.
Жал ми е дечки (сини), но тоа е. Мака ми е што не победивме а можевме но ајде, ќе преболам некако

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И после навивачи на Јунајтед ке јаделе гомна за Барса.. Па педериве бетер се,тој Велбек нога да скрши му ебам дајверот..

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Реално, им ја уништи утакмицата Веб на Челзи. Незнам зошто Ферги постојано иде со Гигс и Керик у средина против појаки противници. Му се покажа тоа до сеа како неуспешно, требаше бар Сколс место Гигс...

И првиот пенал моеше со мирна душа да не го досуди, но ајде, демек со тоа ја поправи грешката од прво полувреме. Ама вториот... :facepalm:

Освен Де Геа и Чех, сите други играа просечно...

В

Вори

Гостин
Јас па пример не морам да напишам дека си најочајното створење што постои, тоа сите го знаат... Излези направи снешко сега ајде.
Ќе направам сега, а ти освен да навредиш некого не знаеш ништо друго. И тоа е разбирливо.

А срамота е да се радуваш на ваков освоен бод. Ја би се срамел.

Единствено, секоја чест на Руни, што не ни се радуваше на головите, зошто знеше и како се досудени.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.605
Поени од реакции
11.626
еве какви навивачи има челзи ...

слушнала челзи и ајде за нив сум а си нема појма од фудбал :P трагично е и 2 лајка што има хххх
незнам ваквите што не се држат до турскиве сериии :/

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Ајде ајде доста. Така лесно се минува покрај Јунајтед. До крај се игра, резултатот е небитен.
Што да им се прави кога дозволуваат да остане играта отворена, кога не требаше, ја играа во свој посед, кога треба да се смири нека трчаат да дадат уште голови. Абе ајде. Ама океј не е лесно тоа против Јунајтед
За судиските одлуки, не коментирам, а и ставете снимки па да видиме сите убаво да одлучиме дали не беа пенали, а беа.
Жал ми е дечки (сини), но тоа е. Мака ми е што не победивме а можевме но ајде, ќе преболам некако

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.605
Поени од реакции
11.626
Ќе направам сега, а ти освен да навредиш некого не знаеш ништо друго. И тоа е разбирливо.

А срамота е да се радуваш на ваков освоен бод. Ја би се срамел.

Единствено, секоја чест на Руни, што не ни се радуваше на головите, зошто знеше и како се досудени.
дечкоооооооооооооооо без нервози пеналите не беа спорни, едноставно си наседнаа и ги направија :)
а и незаборавај двата гола како ги дадовте.
жими се овие од челзи треба да почнат лото да играат :)

Kajgana Shop

На врв Bottom